Deze boekjes zijn superleuke kraamcadeaus

Deze boekjes zijn superleuke kraamcadeaus

De persoonlijke kraamcadeau's die jarenlang meegaan zijn het mooiste om iemand cadeau te doen. Deze boekjes zijn erg leuk en vooral bijzonder om jarenlang te blijven hebben.

Kraamcadeau's die lelijk zijn of totaal niet in de smaak vallen bij de moeder zijn een van de grootste ergernissen van mama's. Om leuke inspiratie te geven zocht ik daarom cadeau's die leuk zijn om te hebben en te geven aan anderen. Cadeau's waar snel mee gespeeld kan worden en zelfs jarenlang meegaan met een persoonlijke touch zijn voor mij de leukste cadeau's. Ik spotte deze top 5 kraamcadeau boekjes. Van boeken kun je er niet genoeg hebben, toch? En sommigen zijn nog te personaliseren ook!

Welterusten allemaal

Dit is een prentenboek waarbij de dieren centraal staan en vooral de kleine beer. De kleine beer is namelijk niet moe en wil maar al te graag spelen. De andere dieren van het bos laten haar in de steek en uiteindelijk valt ook de beer na een dikke kus in slaap in armen van mama beer. Leuk om al vroeg voor te lezen aan de baby! (Bol.com €13,95)

Gonnie zoekt Gijsje

Het stoffen boekje is gemaakt om de gansjes Gonnie en Gijsje van dichtbij te leren kennen. Het boekje heeft knispergeluidjes, flapjes maar ook voelplekjes over deze twee schattige gansjes. Hoe ouder je kind wordt hoe meer hij ontdekt van het boekje. Gonnie zoekt zijn vriend Gijsje en vraagt andere dieren om hulp. Een leuk boek dat meegroeit met je baby/peuter. (Bol.com €10,95)

Faces in the garden

Dit is een Engelstalig boekje laat je baby kennismaken met 6 andere dieren. De stof die gebruikt is voelt lekker aan en nodigt je kleine spruit ook uit om vooral te friemelen aan het boekje om zo verschillende dingen te voelen. (Bol.com €10,99)

Wat een pech mijn naam is weg!

Een persoonlijk cadeau is misschien wel het mooiste dat je kunt geven en met dit boek is dat allemaal mogelijk. Je bestelt het boek met de naam van het kindje en dit maakt elk boekje weer uniek. Ik zou me als moeder al heel blij en speciaal voelen. Laat staan hoe bijzonder het kindje dit later zal vinden! (lostmyname.nl vanaf €29,99)

&oskar

Oskar is een olifant die de kinderen meeneemt in hun eigen avontuur en is daarom ook een heel persoonlijk kraamcadeau. De magische olifant raad gaandeweg het boek de naam van het kindje. Met alle letters van je naam laat hij je kennismaken met andere woorden en dieren. Zo beleeft je kind zijn eigen unieke verhaal samen met Oskar. (Oskarcollection.com vanaf €24,99)

Ook leuk om te lezen: Tips voor het geven van een leuk kraamcadeau en ideeën inspiratie!

Sibel Çiplak

Door

24 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.