5x Speelmatten voor buiten: lekker de tuin in met je baby!

5x Speelmatten voor buiten: lekker de tuin in met je baby!

Een speelmat is super handig met het mooie weer; zo kan je baby ook lekker in de tuin liggen! Dit zijn de 5 leukste en handigste speelmatten voor buiten (én binnen).

Met het mooie weer is er ook voor je baby niks lekkerders dan heerlijk in de buitenlucht te zijn. Een speelmat of speelkleed is dan ideaal: lekker zacht en comfi voor je kleintje om op te liggen en het staat ook nog eens gezellig! Wij maakten een lijstje met de 5 leukste speelmatten voor buiten.

Speelmatten zijn handig voor in de tuin, maar ze zijn vaak ook prima mee te nemen naar het strand en als je op vakantie of visite gaat. Veel speelmatten zijn gemaakt van (stukken) foam, een materiaal dat veilig en comfortabel is voor je baby. Ook zijn er veel speelmatten verkrijgbaar die gemaakt zijn van een opvouwbare stof.

De leukste speelmatten voor buiten

Wij gingen op zoek naar de leukste en handigste speelmatten die je ook buiten kunt gebruiken. Check hieronder onze vondsten!

Rolled Foam Mat - Vibrant Village

Deze omkeerbare speelmat heeft twee motieven: een rustig, modern patroon aan de ene kant en een gezellig kindvriendelijk patroon met een autoweg aan de andere kant. Ook leuk voor oudere kids dus! Hij is makkelijk op te rollen en daardoor handig om mee te nemen.

Prijs: €109,99

Sens Design Speelkleed Baby

Met deze dikke, zachte vloertegels van foam kun je een speelmat maken in jouw eigen maat en vorm. De puzzelmatten zijn geluiddempend en isolerend en met een extra set kun je de mat ook nog uitbreiden. Ideaal voor je kids, maar óók voor jezelf als je thuis aan de slag wil met fitness- of yoga-oefeningen. Hoe handig!

Prijs: €59,95

Kidz Impulz speelkleed Aqua

Dit speelkleed is geweldig: lekker dik, zacht en ook nog eens opvouwbaar. Het kleed is gemaakt van nylon en gevuld met zacht vlies, waarop baby’s heerlijk kunnen spelen, liggen en rollen. Hij is verkrijgbaar in vele kleuren en staat dus super leuk in je tuin (of gewoon binnen). Voor oudere kindjes kun je ‘m bijvoorbeeld ook onder de glijbaan leggen!

Prijs: €99,95

Skip Hop speelmat/puzzelmat Geo Grey/Cream

Deze fijne speelmat bestaat uit grote driehoekige puzzeltegels waarmee je allerlei leuke motieven kunt maken. Ideaal voor buiten, maar in deze mooie lichte kleuren past ie ook mooi in je interieur of in een kinderkamer. Zo heb je er super lang plezier van!

Prijs: €82,99

Speelmat van Done by Deer

Het grappige aan deze speelmat van het toffe merk Done by Deer is dat je ‘m in een cirkel kunt neerleggen, maar er ook een racebaan van kunt maken! Zo is ie ook voor oudere kinderen leuk. De mat is in een cirkel 120x120 cm groot en gemaakt van losse stukken foam die makkelijk in elkaar passen.

Prijs: €69,99

Marieke van Boven

Door

11 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.