Gespot! 100% Natuurlijke zwangerschapsvitaminen van Laveen

Gespot! 100% Natuurlijke zwangerschapsvitaminen van Laveen

Wij vertellen je alles over de 100% natuurlijke zwangerschapsvitaminen en noemen hier de voordelen van!

Een gezond eetpatroon tijdens de zwangerschap en de periode daarna (tijdens de borstvoeding) is van groot belang. Als aanvulling hierop kun je speciale vitaminen voor zwangere vrouwen innemen. Ik heb contact opgenomen met de experts van Laveen om meer te weten te komen over hun 100% natuurlijke zwangerschapsvitamines en hier vertel ik jullie graag meer over!

sfeershot laveen

Natuurlijke zwangerschapsvitaminen worden vaak aanbevolen door artsen voor vrouwen die een kindje willen krijgen. Het is raadzaam om hiermee te beginnen ruim voordat je zwanger raakt, zodat je lichaam voldoende tijd heeft om ze op te nemen. Ben je eenmaal zwanger, dan kun je de natuurlijke zwangerschapsvitaminen blijven slikken gedurende je hele zwangerschap.

FOLIUMZUUR TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

Als je zwanger bent, is jouw 'folaatstatus' erg belangrijk. Folaat draagt bij tot de vorming van de placenta en tot de groei van je kindje tijdens de zwangerschap. 

Foliumzuursuppletie verhoogt de folaatstatus van jou als moeder. Een lage folaatstatus is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus.

NATUURLIJKE ZWANGERSCHAPSVITAMINEN: VEGA MAMA MULTI 

We snappen het helemaal dat veel moms to be het belangrijk vinden om geen rommel in mijn (zwangere) lichaam te stoppen, dus zijn de Vega Mama Multi van Laveen echt een uitkomst. Dit zijn namelijk 100% natuurlijke zwangerschaps-multivitaminen in een duurzame verpakking! Met één tablet per dag krijg je maar liefst 28 verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen.

Het dagelijks slikken van Vega Mama Multi van Laveen heeft een paar belangrijke voordelen:

  • Het zijn natuurlijke multivitaminen met de actieve vorm van foliumzuur-Folaat.
  • De natuurlijke zwangerschapsvitaminen bevatten geen chemische stoffen, suiker, smaakversterkers, geur en kleurstoffen.
  • De vitamines kunnen voor, tijdens én na de zwangerschapgedurende de borstvoedingsperiode gebruikt worden.
  • De natuurlijke vitaminen zijn makkelijk in te nemen.
  • Je hoeft maar één tablet per dag te slikken om alles binnen te krijgen wat je nodig hebt. Met één potje doe je wel drie maanden.
  • Het is een product van eigen bodem: ontwikkeld, geproduceerd en milieuvriendelijk verpakt in Nederland.

Keurige bloedwaardes

Het dagelijks nemen van een tablet natuurlijke multivitaminen verbetert de bloedwaarden. Deze zien er dan super goed uit! Mooi meegenomen!

 

NATUURLIJKE (MULTI)VITAMINEN VOOR BABY'S EN KINDEREN

Wat ook fijn is, is dat Laveen ook biologische en suikervrije vitamine D voor baby en kind in het assortiment heeft, waar je maar drie druppels per dag van hoeft te geven. Er zit niets anders in dan biologische olijfolie en vitaminen! Je kunt kiezen uit een klein flesje vitamine D (bij flesvoeding) of een combinatie van vitamine D en K (bij borstvoeding). Superfijn voor als je je bewuste, gezonde levensstijl ook vanaf de geboorte aan je kinderen wil doorgeven!

Je shopt de natuurlijke zwangerschapsvitaminen én vitaminen voor kinderen op de website van Laveen >

Isabel Van Der Boog

Door

22 maart 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.