Gespot! 100% Natuurlijke zwangerschapsvitaminen van Laveen

Gespot! 100% Natuurlijke zwangerschapsvitaminen van Laveen

Influencer Anna vertelt aan MiniMe.nl over de 100% natuurlijke zwangerschapsvitaminen die zij slikt en de voordelen daarvan!

Een goed gezond eetpatroon tijdens de zwangerschap en de periode daarna (borstvoeding) is heel belangrijk. Als aanvulling daarop kun je speciale vitaminen voor zwangere vrouwen slikken. Ik ben momenteel zelf zwanger en neem dagelijks 100% natuurlijke zwangerschapsvitaminen. Daar vertel ik jullie graag meer over!

Mijn arts heeft mij aanbevolen om direct met (natuurlijke) zwangerschapsvitaminen te starten toen wij de wens hadden voor een derde kindje, dus ruim op tijd voordat je zwanger raakt. De vitaminen hebben tijd nodig om goed in je lichaam opgenomen te worden. Ben je eenmaal zwanger, dan kun je de natuurlijke zwangerschapsvitaminen blijven slikken gedurende je hele zwangerschap.

Foliumzuur tijdens je zwangerschap

Als je zwanger bent, is jouw 'folaatstatus' erg belangrijk. Folaat draagt bij tot de vorming van de placenta en tot de groei van je kindje tijdens de zwangerschap. Om deze status te verhogen, is het verstandig om foliumzuur te slikken.

Foliumzuur verhoogt de folaatstatus van jou als moeder. Een lage folaatstatus is een risicofactor voor het ontstaan van een open ruggetje bij de zich ontwikkelende foetus.

Flesje Laveen Growing Bubz

Growing Bubz: natuurlijke zwangerschapsvitaminen

Zelf vind ik het belangrijk om geen rommel in mijn (zwangere) lichaam te stoppen, dus zijn de Growing Bubz van Laveen echt een uitkomst. Dit zijn namelijk 100% natuurlijke zwangerschaps-multivitaminen met 0% suiker! Ik slik hiervan één tablet per dag en krijg daarmee maar liefst 28 verschillende vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen.

Het dagelijks slikken van de Laveen Growing Bubz heeft een paar belangrijke voordelen:

  • Het zijn natuurlijke multivitaminen met de actieve vorm van foliumzuur-Folaat.
  • De natuurlijke zwangerschapsvitaminen bevatten geen chemische stoffen, suiker, smaakversterkers, geur en kleurstoffen.
  • De vitamines kunnen voor, tijdens én na de zwangerschap gedurende de borstvoedingsperiode gebruikt worden.
  • De natuurlijke vitaminen zijn makkelijk in te nemen.
  • Je hoeft maar één tablet per dag te slikken om alles binnen te krijgen wat je nodig hebt. Met één potje doe je wel drie maanden.
  • Het is een product van eigen bodem: ontwikkeld, geproduceerd en milieuvriendelijk verpakt in Nederland.

Keurige bloedwaardes

Zelf neem ik dus al een tijdje dagelijks een tablet natuurlijke multivitaminen en uit de recente bloedonderzoeken bleek dat mijn bloedwaardes er heel goed uitzien. Dus dat is fijn om te horen!

Moeder met dochter en zwangerschapsvitaminen

Natuurlijke (multi)vitaminen voor baby's en kinderen

Wat ook fijn is, is dat Laveen ook natuurlijke (suikervrije) vitamine D en K voor baby’s en kids in het assortiment heeft, waar je maar drie druppels per dag van hoeft te geven. Er zit niets anders in dan biologische olijfolie en vitaminen! Je kunt kiezen uit een klein flesje vitamine D (bij flesvoeding) of een combinatie van vitamine D en K (bij borstvoeding). Superfijn voor als je je bewuste, gezonde levensstijl ook vanaf de geboorte aan je kinderen wil doorgeven!

Je shopt de natuurlijke zwangerschapsvitaminen én vitaminen voor kinderen op de website van Laveen >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Laveen.
Volg Anna op haar Instagram-account @minibelle.nl!

Anna Krylova

Door

26 november 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.