Gespot! Schoonmaakwonder zonder plastic afval van SophieGreen

Gespot! Schoonmaakwonder zonder plastic afval van SophieGreen

Schoonmaken moet je toch, dus waarom zou je dat niet eco-friendly doen? Check out het nieuwste slimme schoonmaakmerk zonder chemische rommel: SophieGreen!

Soppen zonder schuld: dat is waar het nieuwe schoonmaakmerk SophieGreen voor staat. Dit te gekke merk maakt schoonmaakmiddelen die plasticvrij, vegan en biologisch afbreekbaar zijn. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen. Klinkt fantastisch, toch? Ik vertel je alles over deze slimme schoonmaakoplossing!

Je herkent het vast: per jaar gaan er vele liters en flessen schoonmaakmiddel doorheen in een huishouden met kids. Met al die vieze handjes, modderige laarzen en etensresten op de vloer blijf je aan de gang! Zou het niet geweldig zijn als er een natuurvriendelijke oplossing was voor de grote hoeveelheid plastic die je door al dat schoonmaken weggooit? Goed nieuws, die is er!

Slimme schoonmaakmiddelen van SophieGreen

SophieGreen bedacht dat schoonmaken ook anders kan. Een scheikundelesje leert dat gewone schoonmaakmiddelen voor 80% uit water bestaan. Dus wat als je dat water gewoon zelf toevoegt? Je koopt één fles die je daarna je leven lang kunt hergebruiken. Met de slimme eco-refills met poeder vul je deze 'Bottle4Life' supersimpel na. Doe water in de fles, poeder erbij, even schudden en klaar! Per eco-refill bespaar je één plastic fles. Hoe duurzaam wil je het hebben?

Geen schadelijke stoffen

De schoonmaakproducten van SophieGreen doen ten eerste wat ze moeten doen: je huis goed schoonmaken. Daarnaast zijn ze óók nog eens plasticvrij, 100% vegan, 99,9% biologisch afbreekbaar en bevatten ze geen schadelijke stoffen zoals parabenen, chloor, EDTA en ammonia.

Natuurlijke geuren

Wat ook wel zo prettig is, is dat de schoonmaakmiddelen heel lekker ruiken! Je wil toch dat je huis lekker schoon en fris ruikt wanneer je je hebt uitgesloofd. SophieGreen houdt van de natuur en dat ruik je; van een tikkeltje speels en rebels tot oude en vertrouwde geuren. Denk aan ingrediënten die al generaties lang geliefd zijn, zoals citroensap, soda, groene zeep en eucalyptus. SophieGreen mixt dit met thee, sinaasappel en patchouli.

Moeder en kind doen afwas

Veilig voor kinderen

Een fijne bijkomstigheid van de schoonmaakmiddelen van SophieGreen is dat ze veilig te gebruiken zijn in de omgeving van kinderen! Zo kan je kind met een gerust hard op het aanrechtblad eten als het net is schoongemaakt. Natuurlijk vuil wordt bestreden met natuurvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hartstikke logisch!

Sophie’s No-Bottle-Sopje

Een emmertje sop blijft natuurlijk vaak je go-to schoonmaakhulpje wanneer je de keuken, badkamer of het hele huis aanpakt. Daarom heeft Sophie ook een No-Bottle-Sopje! Eén theelepeltje van dit krachtige en geconcentreerde schoonmaakpoeder is goed voor een emmertje sop. Dit poeder zit in een 100% plasticvrije verpakking, waarmee veel plastic flessen worden bespaard!

Wil jij het graag anders doen en bijdragen aan een schonere wereld? Dan zit je met SophieGreen helemaal goed!

Je koopt de schoonmaakmiddelen van SophieGreen exclusief bij Jumbo en DA; zowel in de winkel als online. De Bottle4Life van SophieGreen is nu verkrijgbaar met je eerste eco-refill er gratis bij!

Assortiment SophieGreen

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met SophieGreen.

Marieke van Boven

Door

19 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.