Gespot! Lennebelle sieraden

Gespot! Lennebelle sieraden

Hoe leuk is het als je dezelfde sieraden kan dragen als je kind? Dat jouw kind met bijvoorbeeld hetzelfde armbandje als mama rondloopt? Erg leuk natuurlijk!

De sieraden van de Lennebelle petites zijn ontworpen met de gedachte om die band tussen moeder en kind te vieren.

Lennebelle sieraden

Lennebelle is opgericht door Lenneke, moeder van dochter Mette. De eerste editie van de sieradenlijn petites is gemaakt in samenwerking met Hyshil Sander, mama van Lokelani. Een echte sieradenlijn voor mama's, door mama's dus!

Omdat we allebei in de grote stad werken en wonen met onze gezinnen, vinden we het belangrijk af en toe eens diep adem te halen en de kleine, magische momentjes van het leven te vieren.

Op basis van deze inspirerende gedachte is de collectie met veel zorg en oog voor detail gemaakt. De sieraden zijn fijn, en daardoor ook vrouwelijk en tijdloos. Volgens de makers zit de schoonheid van deze sieraden in de eenvoud van het design. Het is subtiel aanwezig zonder op te vallen, waardoor je de sieraden altijd en overal bij kunt dragen. 

Ontwerp

Sterrenstelsels en regenbogen zijn ontzettend bijzonder, maar als volwassene vergeten we dat vaak. De petite - sieraden inspireren je deze dingen in het leven (opnieuw) te waarderen en te delen met je kleine. Bijzondere aandacht voor het Miss Universe sieradensetje uit de collectie: alle planeten op de armbanden staan precies zoals ze in het melkwegstelsel voorkomen. Ook nog eens leerzaam! Daarnaast zijn alle planeten gemaakt van verschillende edelstenen. Je kan er dus zeker van zijn dat je geen één-in-een-dozijn sieraad om je pols hebt hangen.

Armbanden en kettingen

De collectie van Lennebelle petites bestaat uit 4 armbanden-sets speciaal voor moeder en kind en 5 kettingen met bijpassende armbanden. De sieraden zijn verkrijgbaar in sterling zilver of verguld met RJC gecertificeerd 18K goud en de edelstenen worden er met de hand tussen gezet. In de video hieronder kun je zien hoe de sieraden gedragen kunnen worden.

Credits: The Mamma Stories - Lenneke & Mette voor Lennebelle Petites van Joey van Dongen.

Bestellen?

Wil jij ook zo'n mooie ketting of armband in huis hebben om samen te showen met je minime? In de webshop van Lennebelle heb je een zilveren armband voor  € 49,00 en een gouden ketting voor € 59,00. De sieraden worden geleverd in een mooie giftbox, dus prima geschikt als kado voor de babyshower!

 

Daisy van Schaijik

Door

03 april 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.