Hét cadeau voor aanstaande vaders! | De Vaderboks

Hét cadeau voor aanstaande vaders! | De Vaderboks

Wat geef je iemand om te vieren dat hij vader wordt? Wij hebben een geweldige cadeautip voor nieuwe vaders!!

Bij een zwangerschap gaat het vaak over de moeders. Daar zijn dan ook tal van cadeautjes voor te vinden. Maar wat geef je een aanstaande vader? Die verdient natuurlijk ook een cadeau! Wij spotten hét cadeau voor aanstaande vaders: De Vaderboks! 

Hoe leuk is het om één van je vrienden, je broer of partner een cadeau te geven om te vieren dat ze vader worden?! De Vaderboks is het perfecte cadeau voor aanstaande papa's, het helpt hen door de eerste maanden van het vaderschap. Wij vertellen je alle ins en outs van onze nieuwe favoriet! 

INHOUD 

Vaderboks

een cadeau voor papa 

Ook aanstaande vaders verdienen een cadeautje! Het gaat bijna altijd om de moeders en dus zijn er weinig toffe cadeaus te vinden voor dads to be. Jammer want hoe leuk is het om een van je vrienden of je partner hiermee in het zonnetje te zetten? Vaderboks is een stoere cadeaubox die kersverse vaders door de eerste paar maanden van het vaderschap heen helpt. Perfect om een aanstaande vader cadeau te doen, alleen of met een groep. Een perfecte aanvulling op de babyshower! Leuk om zowel alleen te geven als met een groep.

wat zit er in de vaderboks?

Vaderboks biedt drie verschillende Vaderboks-boxen aan, elk met een unieke samenstelling en prijsklasse. Voor ieder wat wils! Ten eerste is er de "Vader & Fun" Vaderboks, die een selectie bevat van hoogwaardige verzorgingsproducten en handige accessoires. Deze box is perfect voor vaders die graag verzorgd willen worden en houden van praktische items. Daarnaast is er de "Goed Begin" Vaderboks, die een uitgebreidere collectie luxe verzorgingsproducten, stijlvolle accessoires en trendy gadgets bevat. Deze box is ideaal voor vaders die op zoek zijn naar een complete verwenervaring en houden van een vleugje luxe en technologie. En daarbij zijn ook veel van de producten handig voor mama, win, win! Tot slot is er de "Volledig voorbereid" Vaderboks, de meest uitgebreide en luxueuze optie. Deze box bevat niet alleen een breed scala aan hoogwaardige verzorgingsproducten, accessoires en gadgets, maar ook heerlijke traktaties om vaders te verwennen. Dit pakket is perfect voor vaders die het allerbeste verdienen en willen genieten van ultieme verwennerij. Ook bevat dit laatste pakket een seksspeeltje, hoe leuk! Welk type Vaderboks je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat het een cadeau is dat vaders zal verrassen en blij maken!

Cadeau vaderdag

perfecte verrassing voor je partner  

Een kant-en-klare cadeaubox is een origineel maar ook een lekker makkelijk cadeau! Ideaal om je partner te geven als aanstaande moeder! Een go-to gift waar je als man niet teveel tijd aan kwijt bent en niet teveel over hoeft na te denken. Een cadeaubox ontworpen voor vaders, door vaders. Dit zijn producten die je partner echt wilt hebben. Daarbij zorgt de Vaderboks ervoor dat je partner zich meer kan verdiepen in jouw zwangerschap en het vaderschap. Mooi meegenomen! 

Je bestelt dit toffe cadeau op Vaderboks.nl >>

cadeau vader

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vaderboks.

Isabel Van Der Boog

Door

04 april 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.