Gespot! Maak supermakkelijk een Disney-playlist op maat!

Hoe handig zou het zijn als je heel makkelijk en snel een gepersonaliseerde playlist voor je kind kunt maken? Met de Disney Verhalen Playlist Generator is dat een fluitje van een cent!

Wij zijn altijd op zoek naar leuke én praktische tips voor kids. In die categorie hebben we er weer eentje gevonden: de Disney Verhalen Playlist Generator! Hiermee maak je in een handomdraai een persoonlijke playlist voor je kids.

Spotify is een geweldige bron voor héél veel muziek, luisterverhalen en podcasts. Ook voor kinderen is er genoeg te vinden! Maar hoe vind je nu de perfecte playlist voor een bepaalde activiteit? Daarvoor is er de Disney Verhalen Playlist Generator!

disney playlist generator

Of je nu thuis iets leuks gaat doen of met de auto erop uit gaat; van muziek en luisterverhaaltjes worden veel kids hartstikke vrolijk. Bespaar jezelf wat kostbare tijd door in plaats van allerlei Spotify-lijsten door te spitten tot je de juiste verhaaltjes hebt gevonden, gewoon een gepersonaliseerde playlist te fixen voor jouw peuter of kleuter. Ideaal!

Disney Verhalen Playlist Generator

Met de Disney Verhalen Playlist Generator maak je super makkelijk gepersonaliseerde playlists aan met de leukste Disney-verhaaltjes. Kies je soort activiteit, de favoriete Disney-figuren van je kind en voor hoe lang je een playlist nodig hebt, en de generator zorgt ervoor dat jij gedurende de hele activiteit Disney-verhalen hebt. Je slaat de playlist direct binnen Spotify op, zo heb je ‘m altijd bij de hand. Ideaal!

Lekker knutselen, opruimen, op reis gaan of (thuiswerken) met Disney op de achtergrond.

Maak snel een playlist aan met de Disney Verhalen Playlist Generator >>

disney playlist generator

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Alles Kids en Disney Verhalen.

 

Marieke van Boven

Door

18 mei 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.