Gespot! Matching pyjama’s voor de hele familie

Gespot! Matching pyjama’s voor de hele familie

Hoe leuk is het om in de herfst en winter met je hele gezin in matching pyjama’s op de bank te cocoonen? Influencer Lot Keckeis tipt haar favo pyjama’s om in te twinnen!

In de herfst en winter is er maar weinig fijner dan allemaal in pyjama nog even samen op de bank kruipen om de dag door te nemen. Ultiem genieten. En hoe tof is het om dat helemaal gematcht te doen? Twinnen to the max met deze fijne pyjama’s van Charlie Choe!

Wij hebben een druk gezin met drie actieve kids, dus is het fijn om af en toe even een rustmomentje in te lassen. Het liefst elke dag zo vlak voor de kleintjes naar bed gaan, of zondags waarbij we het liefst de hele dag cocoonen in slaapoutfits. Deze dagen zijn favoriet bij ieder gezinslid en vooral heerlijk als het buiten guur en nat is! 

Bankhangen in stijl

Lekker bankhangen doen we het liefst in fijne comfi kleding. Een huispak, loungepak of gewoon lekker in onze pyjama’s! En waarom zou je dat bankhangen dan niet gewoon in stijl doen? Ik vind het superleuk om te twinnen met mijn mini-me’s en één te zijn met de kids. Met z’n allen in matching outfits heeft iets heel gezelligs en vrolijks! 

Matching pyjama’s van Charlie Choe

Vaak kunnen ik en de meiden wel lekker makkelijk matchen met elkaar, maar is het daarna echt heel hard zoeken naar iets voor mijn mannen. Bij Charlie Choe vind ik wél altijd matching pyjama’s voor het hele gezin en zijn de collecties ieder seizoen weer zo tof. Het fijne aan deze pyjama’s is bovendien dat ze ontzettend zacht zijn, heerlijke printjes hebben en dat ze mooi blijven, hoe vaak je ze ook wast.

Twinnen met het gezin: wat dragen wij?

Nu ben je vast benieuwd welke pyjama’s wij dragen op de foto’s? Wij meiden dragen het printje genaamd ‘Bonne nuit hart’:

Matching mannen

En hoe leuk is het dat mijn mannen ook matchen?!

De pyjama lounge-sets vallen perfect op maat en hebben een goed aansluitende boord aan de broekspijp, zodat je lichaamswarmte niet kan ontsnappen en de broek niet zo snel omhoog kruipt. Van de slaapjurk is het extra fijn dat het een legging heeft met ook weer die boord aan de onderkant. Bovendien is ie helemaal meisje-meisje, want slapen in een jurk is toch echt wel heel erg leuk!

Leuke tip voor baby’s t/m maat 74: ze hebben ook hele gave boxpakjes! 

Matching pyjama’s shoppen

Wij zijn hier thuis gek op Charlie Choe en het allerleukst vind ik dat we allemaal dezelfde hebben. Ik gaf mijn vriendin bovendien een setje als kraamcadeau met het babyboxpakje: een schot in de roos. Dat is dus ook een leuke tip voor aanstaande ouders!

En aan comfort hoef je absoluut niet te twijfelen... Ik moet ze stiekem in de was gooien en ze worden direct weer van het wasrek afgehaald zodra ze droog zijn. Kortom, de lekkerste pyjama’s die je shoppen kan!

Je shopt de matching pyjama's op de website van Charlie Choe >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Charlie Choe.
Volg Lot op haar Instagram-account @lotkeckeis!

Lot Keckeis

Door

03 november 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.