19x Leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

19x Leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Het vinden van een leuk cadeau voor een zwangere vrouw is nog best lastig, want wat is nu echt leuk om te geven of krijgen? En belangrijker nog, waar hebben ze ook echt iets aan?

Zwangere vrouwen worden vaak overspoeld met leuke cadeautjes. Veel van deze cadeaus zijn echter bedoeld voor na de bevalling of voor de baby! Ben je op zoek naar tips om de mom to be zelf even helemaal in de watten te leggen? Zoek dan niet verder, wij hebben 19 ideeën voor de ultieme cadeaus voor zwangere vrouwen! Verwacht je zelf binnenkort een kleintje? Ook dan zijn onderstaande tips helemaal het einde natuurlijk.

Een relaxpakket van Bijenkorf

Als er iets goed is voor een zwangere vrouw (en voor haar baby!), dan is het wel relaxen. Daarom is een relaxpakketje bij uitstek hét cadeau voor iemand die zwanger is. Maak een mooie selectie van producten die kunnen helpen bij het creëren van een ontspannen middagje thuis. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke geurstokjes, een lekkere geurkaars en een fijn boek, iets lekkers voor bij de thee (deze theeset is leuk!), een vers borrelbroodje en iets moois voor in huis om alvast thuis te cocoonen. Is de mama in spé meer een koffiedrinker? Dan kan je ook deze koffiesiroopjes toevoegen aan het relaxpakket.

MIS NIETS MET ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF!

Wil je elke week een awesome mailtje van ons ontvangen met daarin de leukste artikelen?

Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief!

Diffuser van Geurwolkje

Lekkere olietjes van Geurwolkje

Geurwolkje is een heerlijk merk dat etherische oliën voor in de diffuser maakt. Ook zwangere vrouwen kunnen genieten van etherische oliën. Het helpt bij je stemming en ontspanning – ideaal wanneer de bevalling eraan zit te komen. Onze favorieten zijn de volgende geurtjes:

  • Bergamot, voor een betere stemming
  • Lavendel, voor meer ontspanning
  • Vanille, een liefdevolle omhelzing in een flesje!
  • Sinaasappel, voor een flinke dosis positiviteit
  • Sandelhout, voor ontspanning en rust

* Zwangere vrouwen wordt aangeraden om minder druppeltjes te gebruiken tijdens de zwangerschap. Raad je vriendin aan om in plaats van 8-10 druppels bijvoorbeeld 5-6 druppels te gebruiken.

Met de kortingscode MINIME10 krijg je de komende 2 maanden 10% korting op jouw gehele bestelling bij Geurwolkje. Shoppen maar!

kleding voor zwangere vrouwen

Mooie kleding van Noppies

Ken je Noppies al? Dit superleuke merk verkoopt niet alleen prachtige babykleertjes, maar bij Noppies vind je ook mooie kleding voor zwangere vrouwen. Wil je je zwangere vriendin een plezier doen? Op de website van Noppies kan je heel veel kledingstukken vinden waar zij echt blij van wordt! Zoals deze stijlvolle (en duurzame!) jurk, dit heerlijke lange vest voor koudere dagen of deze super comfortabele jegging. Daarnaast heeft de zwangerschapskleding van Noppies ook nog eens slimme handigheidjes waardoor je de kleding vaak ook nog na je zwangerschap kan dragen. Kleertjes voor de baby als cadeautje geven mag natuurlijk ook! Wat dacht je van dit té schattige unisex broekje met gebreide look of dit schattige mutsje? De babykleding van Noppies is zo gemaakt dat het super zacht is op de huid en makkelijk aan te trekken bij je kindje. Wat je ook kiest, als je bij Noppies shopt, dan geef je kwaliteit cadeau!

zwanger en babybox van ouders van nu

gratis cadeau voor jezelf: Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Hoe heerlijk is het om tijdens je zwangerschap alle benodigde spulletjes in huis te halen? Lekker toegeven aan die nesteldrang! Omdat elke zwangere vrouw het fijn vindt om voldoende in huis te hebben voor het kindje dat eraan komt, kun je bij Ouders van Nu de gratis Zwanger- en Babybox aanvragen. In de box zitten fijne producten én handige kortingsbonnen voor jou als mama to be en voor je baby, van o.a. Naif, Waterwipes, Elmex, Center Parcs, Bol.com en Albert Heijn.

zwangere vrouw met product in haar hand

Natuurlijke zwangerschapsverzorging van Naïf

Wil je een zwangere vrouw iets cadeau geven waar ze echt iets aan heeft? Natuurlijke zwangerschapsverzorging van Naïf is echt een aanrader om cadeau te geven. De natuurlijke zwangerschapslijn van Naïf houdt de huid soepel en verzorgt de huid. Niet alleen fijn, maar ook een must voor de huid die veel moet verdragen tijdens een zwangerschap! Naïf’s Belly Balm (€17,95) draagt bij aan het voorkomen van striae dankzij voedende shea butter en argan olie en de zwangerschapsolie (€19,95) op basis van jojoba en rijstolie zorgt voor extra ontspanning tijdens een fijne massage. De producten zijn los verkrijgbaar, of als Magical Mom Set. Wat een mooi cadeau!

Doe-het-zelfpakket van We Are Knitters

Zwangere vrouwen hebben veel rust nodig. Daarom is het superleuk om ze een doe-het-zelfpakketje van We Are Knitters cadeau te geven waarmee ze lekker op de bank hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan! Breien is de perfecte manier om even ‘uit te schakelen’ en te relaxen. In het pakketje zit alles wat de mom to be nodig heeft om zelf iets schattigs voor de baby te breien. De designs voor newborns van We Are Knitters worden gemaakt van heerlijk zachte materialen zoals katoen en wol van baby-alpaca’s!

En ja, iedereen kan het! Er zijn pakketjes voor allerlei niveaus, van beginners tot gevorderden, en er zitten hele duidelijke instructies bij. Hoe leuk is het als het kindje straks onder een zelfgemaakt dekentje van mama slaapt of een super zacht mutsje draagt dat mama zelf heeft gemaakt! Dat is toch een super origineel cadeau voor een zwangere vrouw?

Shop de leuke pakketjes op de site van We Are Knitters >>

Elke zwangere vrouw houdt van babyproducten

Hoe leuk is het om luxe en fijne cadeautjes alvast voor de kleine te krijgen. Wij hebben een leuke selectie gemaakt van mooie producten om te geven!

verzameling babyproducten

verzorgingsPakket  speciaal voor een zwangere vrouw van Weleda

Weleda is een bekend merk onder mama's en dan met name de Weleda-zwangerschapsolie. Deze olie helpt striae te voorkomen of te verminderen en verbetert de huidelasticiteit. Wil je een wat groter cadeau geven? Dan is een pakketje met verschillende Weleda-producten voor de zwangere vrouw ook leuk. Hier kunnen bijvoorbeeld ook de borstvoedingsthee, perineum massageolie en tepelzalf bij voor het einde van de zwangerschap en erna!

Cadeaus zwangere vrouwen

Zwangerschapslingerie

Een cadeau dat altijd goed zal vallen bij de zwangere vrouw is mooie én comfortabele zwangerschapslingerie. Hier kun je tijdens deze periode namelijk niet genoeg van hebben. Ga bijvoorbeeld voor een stijlvol setje van het mooie merk Noppies! Weet je de maat van de mommy to be niet? Dan doet een kadobon het ook altijd goed.

 

TIP: SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEEK-TOT-WEEK NIEUWSBRIEF!

Wil je elke week een awesome mailtje van ons ontvangen met daarin de ontwikkeling van jouw soon to be born baby of newborn?

Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief! 

Zwangerschapscadeau armband

Dit is echt een persoonlijke armband die de mama in spé elke dag kan dragen. Een blijvende herinnering dus! De armbanden zijn er in verschillende kleuren, zoals zilver, goud en brons. We love it! 

armband zwangerschapscadeau

Abonnement op een tijdschrift

De mom to be zal veel rustmomenten nodig hebben en wat is er nou fijner dan even lekker op de bank liggen met een tijdschrift? Via 123tijdschrift.nl geef je heel makkelijk een tijdelijk abonnement op een mooi magazine cadeau dat automatisch stopt! Wat dacht je van LINDA., KekMama, Libelle of Flair?

Een goede cadeautip voor zwangere vrouwen die graag digitaal lezen, is een abonnement op Tijdschrift.nl, waarmee je de 75 beste tijdschriften bij elkaar in één app onbeperkt kunt lezen.

Is de aanstaande moeder geen tijdschriftlezer? Dan is een boek ook een goed idee. Bekijk hiervoor ook ons artikel met 10 mooie en leuke boeken!

Cadeaus zwangere vrouwen

Comfortabele badjas

Voor zwangere vrouwen is strakke, snijdende kleding het meest oncomfortabele dat er bestaat. Hoe fijn is het dan ook als ze lekker kunnen chillen in een fijne losse badjas. Geen strakke bandjes of broeken die niet goed dicht gaan, maar zachte stof en vrije bewegingsruimte. Bij Hunkemöller, de Bijenkorf, H&M en bol.com zijn er genoeg leuke te vinden.

TIP! Doe in de zakken van de badjas wat lekkers om de zwangerschapscravings tegen te gaan als extra kleine verrassing!

6. Doppler of luistertoeter

Een gadget waar je veel mommy’s to be ook erg blij mee maakt, is een doppler. Een doppler is een compact apparaatje waarmee je thuis naar het hartje van je ongeboren baby kunt luisteren. Twijfel je over het gebruik van de elektronische doppler, dan is een houten hartjeshoorn of luistertoeter ook een leuke optie.

7. Beautybon

Een aanstaande moeder zal ontzettend gelukkig worden van een beautybon. Een fijne beautydag waar het even allemaal draait om tot rust komen is een zeer welkom cadeau. Geef haar een bon voor een goede zwangerschapsmassage of een combinatie van een manicure en pedicure. Er bestaan ook speciale zwangerschapspedicures waar vaak ook een voetmassage of voetreflexologie bij hoort.

man en zwangere vrouw op bed

8. Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschapsfotoshoot doet het ook vaak goed bij zwangere vrouwen. Deze fotoshoots kunnen vaak vrij duur zijn, dus trommel wat mensen op en geef samen een leuke professionele zwangerschapsshoot cadeau als herinnering aan deze bijzondere periode. Scheelt ook weer een hoop geregel voor de moeder!

LEES OOK: De 5 leukste newborn-fotografen

9. Tiny Rituals Tummy Cream

Is de aanstaande moeder een serieuze lover van Rituals-producten? Dan is de nieuwe Tummy Cream van Rituals een geweldig cadeau. Deze verzorgende anti-stretchmark crème bevat actieve ingrediënten die striae voorkomen en verminderen. Deze crème heeft een heerlijke aromatische amandelolie en zachte rijstmelk essence. Combineer deze met een lekkere Rituals-kaars voor een fijn geurend pakketje.

Cadeaus zwangere vrouwen

10. Hulp in huis

Iets waar je een zwangere vrouw erg mee kunt helpen, is wat taken van haar overnemen. Bied aan om te helpen poetsen of de was te doen. Iets wat ook veel geluk brengt, is als er voor het eten gezorgd wordt. Bied aan wat simpele maaltijden te maken die ze kan invriezen, zodat ze een paar dagen niet hoeft te koken. Ik weet uit ervaring dat je zwangere vrouwen hier intens gelukkig mee zult maken!

Badpakketje voor de kleine

Hoe schattig zijn deze setjes! Als de mama to be een échte badfanaat is, is het natuurlijk super leuk om ook een badpakketje voor de baby te geven. Heerlijk wat moeder-kind relaxtime! 

badsetje zwangerschapscadeau

11. Comfortabele slippers of sloffen

Allerfijnst: slippers of sloffen. Veel vrouwen houden veel vocht vast tijdens hun zwangerschap en dit zakt vooral naar hun enkels en voeten. Het wordt dus steeds minder comfortabel om strakke dichte schoenen te dragen. Een aanstaande moeder zal daarom heel gelukkig worden van een stel slippers of sloffen waar ze in kan schieten zodra ze thuiskomt. Als je een pakketje maakt van een paar comfortabele slippers en een stel leuke fijne sloffen, maak je een aanstaande moeder zowel gedurende de dag en in de avond ontzettend blij!

Bloompost brievenbusbloemen

12. Bloemcadeautjes per post

Wij zijn groot fan van Bloompost! Hiermee kun je namelijk de mooiste bloemcadeautjes opsturen naar een zwangere vrouw. Neem bijvoorbeeld een houten standaardje met droogbloemetjes, een lief kaartje en iets extra's, zoals een geurstokje of kaarsje. Daar kan ze later een mooie echofoto van haar baby'tje in doen! Of wat dacht je van een brievenbuspuzzel van 1000 stukjes? Daarmee is ze wel even zoet in haar verlof! Bekijk hier het uitgebreide assortiment >>

13. Pandora-armband

Een Pandora-armband is een te gek cadeau voor een zwangere vrouw. Geef haar een basisarmband met 1 of twee bedels cadeau en laat haar de rest van de bedels zelf sparen of op haar verlanglijstje zetten. Er zijn allerlei soorten armbanden en héél veel prachtige bedels verkrijgbaar in allerlei thema's. Om hebberig van te worden!

Anouk Bik

Door

01 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.