19x Leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

19x Leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Het vinden van een leuk cadeau voor een zwangere vrouw is nog best lastig, want wat is nu echt leuk om te geven of krijgen? En belangrijker nog, waar hebben ze ook echt iets aan?

Zwangere vrouwen worden vaak overspoeld met leuke cadeautjes. Veel van deze cadeaus zijn echter bedoeld voor na de bevalling of voor de baby! Ben je op zoek naar tips om de mom to be zelf even helemaal in de watten te leggen? Zoek dan niet verder, wij hebben 19 ideeën voor de ultieme cadeaus voor zwangere vrouwen! Verwacht je zelf binnenkort een kleintje? Ook dan zijn onderstaande tips helemaal het einde natuurlijk.

1. EEN RELAXPAKKET

Als er iets goed is voor een zwangere vrouw (en voor haar baby!), dan is het wel relaxen. Daarom is een relaxpakketje bij uitstek hét cadeau voor iemand die zwanger is. Maak een mooie selectie van producten die kunnen helpen bij het creëren van een ontspannen middagje thuis. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke geurstokjes, een lekkere geurkaars, een fijn boek en een theeset. Is de mama in spé meer een koffiedrinker? Dan kan je ook deze koffiesiroopjes toevoegen aan het relaxpakket.

 

MIS NIETS MET ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF!

Wil je elke week een awesome mailtje van ons ontvangen met daarin de leukste artikelen?

Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief!

2. GEBOORTEPOSTER VAN LIEF, LEUK & EIGEN

Het fleurt de kamer van de baby helemaal op! Een prachtige geboorteposter van Lief, leuk & eigen. De posters hebben een zacht prijsje, zijn helemaal aan te passen naar wens én super leuk en schattig! 

3. Abonnement op een tijdschrift

De mom to be zal veel rustmomenten nodig hebben en wat is er nou fijner dan even lekker op de bank liggen met een tijdschrift? Onze favorieten zijn Libelle, Flair, Linda en Cosmopolitan!

Is de aanstaande moeder geen tijdschriftlezer? Dan is een boek ook een goed idee. Bekijk hiervoor ook ons artikel met 10 mooie en leuke boeken!

4. Invulboek van elisalot

Een vragenboekje voor moeder en dochter. Hoe leuk! Het invulboek bevat 60 vragen die geschreven zijn in de vorm alsof degene van wie je het boekje hebt gekregen, de vraag aan jou stelt. De newborn van je zwangere vriendin stelt deze vragen dus aan haar. Of ze kan het boekje bewaren voor wanneer haar kleintje niet meer zo klein is. Een heel bijzonder en bedachtzaam cadeau waar je zeker hoge ogen mee zult gooien!

5. Comfortabele badjas

Voor zwangere vrouwen is strakke, snijdende kleding het meest oncomfortabele dat er bestaat. Hoe fijn is het dan ook als ze lekker kunnen chillen in een fijne losse badjas. Geen strakke bandjes of broeken die niet goed dicht gaan, maar zachte stof en vrije bewegingsruimte. Bij Hunkemöller, de Bijenkorf, H&M en bol.com zijn er genoeg leuke te vinden.

TIP! Doe in de zakken van de badjas wat lekkers om de zwangerschapscravings tegen te gaan als extra kleine verrassing!

6. Beautybon

Een aanstaande moeder zal ontzettend gelukkig worden van een beautybon. Een fijne beautydag waar het even allemaal draait om tot rust komen is een zeer welkom cadeau. Geef haar een bon voor een goede zwangerschapsmassage of een combinatie van een manicure en pedicure. Er bestaan ook speciale zwangerschapspedicures waar vaak ook een voetmassage of voetreflexologie bij hoort.

7. Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschapsfotoshoot doet het ook vaak goed bij zwangere vrouwen. Deze fotoshoots kunnen vaak vrij duur zijn, dus trommel wat mensen op en geef samen een leuke professionele zwangerschapsshoot cadeau als herinnering aan deze bijzondere periode. Scheelt ook weer een hoop geregel voor de moeder!

LEES OOK: De 5 leukste newborn-fotografen

8. Rituals pakketje

Is de aanstaande moeder een serieuze lover van Rituals-producten? Combineer deze met een lekkere Rituals-kaars voor een fijn geurend pakketje.

9. Hulp in huis

Iets waar je een zwangere vrouw erg mee kunt helpen, is wat taken van haar overnemen. Bied aan om te helpen poetsen of de was te doen. Iets wat ook veel geluk brengt, is als er voor het eten gezorgd wordt. Bied aan wat simpele maaltijden te maken die ze kan invriezen, zodat ze een paar dagen niet hoeft te koken. Ik weet uit ervaring dat je zwangere vrouwen hier intens gelukkig mee zult maken!

10. Comfortabele slippers of sloffen

Allerfijnst: slippers of sloffen. Veel vrouwen houden veel vocht vast tijdens hun zwangerschap en dit zakt vooral naar hun enkels en voeten. Het wordt dus steeds minder comfortabel om strakke dichte schoenen te dragen. Een aanstaande moeder zal daarom heel gelukkig worden van een stel slippers of sloffen waar ze in kan schieten zodra ze thuiskomt. Als je een pakketje maakt van een paar comfortabele slippers en een stel leuke fijne sloffen, maak je een aanstaande moeder zowel gedurende de dag als in de avond ontzettend blij!

11. Bloemcadeautjes per post

Wij zijn groot fan van Bloompost! Hiermee kun je namelijk de mooiste bloemcadeautjes opsturen naar een zwangere vrouw. Neem bijvoorbeeld een houten standaardje met droogbloemetjes, een lief kaartje en iets extra's, zoals een geurstokje of kaarsje. Daar kan ze later een mooie echofoto van haar baby'tje in doen! Of wat dacht je van een brievenbuspuzzel van 1000 stukjes? Daarmee is ze wel even zoet in haar verlof!

12. Babybump beeldje

Je zwangere buik wil je nooit vergeten! Geef je preggo bestie dus de mogelijkheid om deze buik te laten vereeuwigen in een beeldje!

 

13. Zwangerschapsmassage

Trakteer haar op een professionele zwangerschapsmassage. Dit kan helpen bij het verlichten van pijn en spanning die vaak gepaard gaan met zwangerschap.

14. Handgemaakte baby dekens

Een zachte, handgemaakte deken voor de baby, die ook een emotionele waarde heeft. Je kunt hem echt zelf maken, maar ook handgemaakt door een onbekende is een heel mooi cadeau!

 BEKIJK handgemaakte dekentjes!

15. Baby memory box

Een mooie doos om waardevolle herinneringen en souvenirs van de zwangerschap en de eerste jaren van de baby in op te slaan.

16. Culinair cadeau

Ga samen lekker uit eten! Voordat de baby komt om nog even samen te genieten of juist na de bevalling zodat de mommy to be weer alles kan drinken en eten wat ze wil! Een heeel mooi moment weten wij! ;) 

 

17. Mooie sieraden

Bijvoorbeeld een ketting met een hanger die symbool staat voor moederschap of een armband met de geboortestenen van de ouders en de baby. My Jewellery heeft prachtige sieraden met geboortesteentjes, geboortebloemen en sterrenbeelden!

BEKIJK de sieraden!

18. Prenatale Yoga

Yoga speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen helpt niet alleen om fit te blijven, maar ook om te ontspannen en zich voor te bereiden op de bevalling.

 

19. Hydratatie fles

Een stijlvolle en praktische waterfles om haar gehydrateerd te houden gedurende de dag. Onze favoriet op kantoor zijn de flessen van Cabau

 

Anouk Bik

Door

12 juli 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.