De 5 beste kinderwagens van 2024

De 5 beste kinderwagens van 2024

Dit zijn de aller beste kinderwagens!

Hoe weet je nu wat de beste kinderwagen is? Loop een willekeurige babywinkel in en je ziet zo 20 verschillende wagens staan. MiniMe zocht voor je uit wat de 5 beste kinderwagens van 2024 zijn!

Bugaboo Fox2

Een goede kinderwagen is een must-have voor iedere ouder van jonge kids! We zoeken natuurlijk allemaal zo’n wagen waarmee je je baby, Soepel, moeiteloos en geperfectioneerd: dat is een mooie beschrijving van de Bugaboo Fox2. Met deze kinderwagen wandel je overal, op elk terrein. De wagen is zo ontworpen dat je makkelijk kunt manoeuvreren, ook door drukke straatjes en kleine ruimtes. Zowel in de wieg als in de stoel zit je kindje zit heerlijk comfortabel. Dit komt door de grote wielen en de geavanceerde centrale vering. De wagen is sterk en biedt de juiste ondersteuning aan je kindje, maar is ook licht, waardoor je ‘m makkelijk inklapt en in de auto zet. Met de Bugaboo Fox2 ben je klaar voor elk terrein!

Bugaboo kinderwagen 

YOYO² kinderwagen

De YOYO² kinderwagen van BABYZEN is perfect voor wie op zoek is naar gemak en comfort. In één seconde en met slechts één hand kun jeYOYO² in- en uitklappen. Ideaal! Dankzij het lichtgewicht en compacte design, kan hij gemakkelijk in kleine ruimtes worden opgeborgen of over je schouder worden gedragen tijdens het reizen. Daarnaast is deze kinderwagen super wendbaar, waardoor je je kleine zonder problemen door smalle, scherpe bochten rijdt. YOYO2 groeit ook met jouw kind mee; van een YOYO Newborn-pack/YOYO-wieg tot een YOYO 6+-pack, geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot een gewicht van 22 kg. De twee opties voor pasgeborenen maken YOYO² uniek, omdat ze oplossingen bieden voor verschillende situaties! Met een scala aan kleuren en handige accessoires zorgt BABYZEN er altijd voor dat jij en je kindje veilig, comfortabel en on-trend zijn, in welke (weers)omstandigheid dan ook!

kinderwagen van YOYO2

Joolz Day+

Joolz maakt slimme en comfortabele wagens waarmee je klaar bent voor de toekomst! De Joolz Day+ is een prachtige, award-winnende design-kinderwagen met een heleboel functies die je met 1 hand kunt bedienen. Je klapt de wagen heel gemakkelijk in (en je bergt ‘m dus ook lekker makkelijk op!), de wieg is voorzien van ventilatie voor warme dagen én van LED-verlichting voor donkere avonden. 

Een leuke extra die Joolz biedt is de Style it yourself. Je kan de kinderwagen helemaal naar eigen style maken! Dit kan in 4 eenvoudige stappen en maakt je kinderwagen echt uniek! 

day +

 Recaro Celona

Met de Recaro Celona ben jij onbeperkt mobiel! Deze kinderwagen won dankzij het stoere design, heeft een modulair systeem en is daarmee volledig aan te passen aan je wensen. Het systeem, bestaande uit het autozitje, de reiswieg, lichte reiswieg en het zitje, is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor de veiligheid van uw kind in elke situatie. Met de Recaro Celona doe je alles met één hand: het verstellen van de hoofdsteun, rug- en beensteunen en veiligheidsgordel én het inklappen van de wagen. Bovendien is de zithoogte van 50 cm ideaal voor je kindje om alles te kunnen volgen. Deze stoere kinderwagen wordt geleverd inclusief adapter, zodat je je Recaro autostoeltje gewoon op de wagen kunt bevestigen. Om het helemaal af te maken, wordt de Celona geleverd in 8 prachtige kleuren. Welke kleur kies jij?

Recaro Celona kinderwagen 

De Cavoe Axo 

Ken jij de Cavoe Axo al? Deze prachtige kinderwagen is van alle markten thuis. Gemak staat bij dit mooie merk voorop! Niet alleen is het frame makkelijk met één hand in- en uit te klappen, maar je kunt de kinderwagen ook uitbreiden met alle accessoires die je nodig hebt. Zo kan je de Axo bestellen als 2-in-1 set, maar kan je de wandelwagen ook uitbreiden met extra’s, zoals een autostoel groep 0, een isofix base, autostoel adapters en een verzorgingstas in de kleur van de kinderwagen. Zo compleet vind je een kinderwagen niet snel! De wagen is verkrijgbaar in diverse, stijlvolle kleuren zodat hij perfect bij je past. Wij zijn enthousiast! 

Kinderwagen

Voor welke kinderwagen kies jij?

Isabel Van Der Boog

Door

05 april 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.