5x de leukste babyshower locaties in Nederland!

5x de leukste babyshower locaties in Nederland!

Feestelijke Locaties! De Top 5 Babyshower Hotspots in Nederland!

Op zoek naar de perfecte plek om die aanstaande moeder in het zonnetje te zetten tijdens een onvergetelijke babyshower? Zoek niet verder! Nederland zit boordevol charmante en trendy locaties die de ideale setting vormen voor een spectaculaire viering. Voor welk thema je ook gaat, deze 5 leukste babyshower locaties van Nederland zullen je zeker verrassen en inspireren. Dus gooi die confetti in de lucht en laat het feest beginnen, want deze hotspots staan te popelen om jouw babyshower een feestelijk tintje te geven. Let's go!

WAT IS EEN BABYSHOWER?

Tijd om die fantastische aanstaande moeder te vieren en haar helemaal klaar te stomen voor het moederschap! Deze Amerikaanse traditie heeft Nederland veroverd, en het is de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie, cadeautjes te geven en die stralende mama in het zonnetje te zetten voordat de kleine spruit arriveert. Bereid je voor op een dag vol liefde, gelach en spanning terwijl we vol enthousiasme uitkijken naar de nieuwste toevoeging aan de familie! 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een babyshower locatie?

  1. De grootte van de locatie: Het vinden van de juiste plek is cruciaal. Zorg ervoor dat de locatie voldoende ruimte biedt om alle gasten comfortabel te herbergen. 

  2. Toegankelijkheid: Kies een locatie die gemakkelijk bereikbaar is voor alle genodigden. Controleer of er goede openbaar vervoer verbindingen zijn en of er voldoende parkeergelegenheid is voor de gasten die met de auto komen. Zo voorkom je dat gasten verdwalen en gestrest aankomen.

  3. Match met het thema: Als je een specifiek thema voor de babyshower hebt gekozen (denk aan sprookjesachtig roze of stoer blauw), zoek dan een locatie die bij dit thema past. Een passende locatie verhoogt de feeststemming en maakt het geheel nog specialer!

  4. Praktische voorzieningen: Gedoe willen we niet tijdens het feest. Zorg ervoor dat de locatie alle benodigde voorzieningen heeft, zoals voldoende toiletten (duh!), mogelijkheden voor catering als je niet zelf wilt koken, en eventuele audiovisuele apparatuur als je presentaties of spelletjes wilt doen.

  5. Timing: Begin op tijd met het zoeken naar een locatie en reserveer deze op tijd. Babyshowers worden vaak ruim van tevoren gepland (ongeveer negen maanden van tevoren, hoe toepasselijk!), dus je wilt zeker zijn van de perfecte plek en last-minute stress voorkomen.

Let's do this!

Met deze tips ben jij helemaal klaar om een kick-ass babyshower te organiseren! Het wordt een dag om nooit te vergeten voor die fantastische mom-to-be! Dus, laat de voorpret beginnen en laten we samen die bijzondere dag vieren. Wij helpen je op weg met de 5 leukste babyshower locaties van Nederland!

Vlaamsch Broodhuys Meent, rotterdam

Vlaamsch Broodhuys Meent is zonder twijfel een betoverende locatie voor een onvergetelijke babyshower! Gelegen in Rotterdam, biedt Vlaamsch Broodhuys Meent een warme en gezellige sfeer die perfect is voor een intieme babyshower. De huiselijke inrichting en de verleidelijke geur van versgebakken brood en patisserie zorgen voor een knusse ambiance waar iedereen zich meteen thuis voelt. Wat deze locatie zo speciaal maakt voor babyshowers, is niet alleen de gezelligheid, maar ook het uitgebreide assortiment van Vlaamsch Broodhuys. Tafels worden gevuld met heerlijke boterhammen, smakelijke belegopties, en een selectie van verrukkelijke taarten en zoetigheden. Of je nu kiest voor een informele high tea of een uitgebreide lunch, de versheid en kwaliteit van het eten zorgen ervoor dat elke gast in de watten wordt gelegd. Bovendien staat het vriendelijke personeel altijd klaar om aan alle wensen te voldoen en de aanstaande moeder en haar gezelschap te verwennen met een bijzondere ervaring!

 

Vlaamsch Broodhuys Middenweg, amsterdam

Vlaamsch Broodhuys Middenweg staat bekend om zijn ambachtelijke broden en heerlijke patisserie. Gelegen in het bruisende Amsterdam, straalt Vlaamsch Broodhuys Middenweg een tijdloze charme uit die perfect past bij een bijzondere gelegenheid als een babyshower. De elegante inrichting ademt een gevoel van klasse en verfijning uit, waardoor je babyshower een chic tintje krijgt dat je nergens anders kunt vinden. Maar het is niet alleen de ambiance die deze locatie perfect maakt voor een babyshower; het uitgebreide menu is ook een groot pluspunt. Met een breed scala aan artisanale broden, luxe viennoisserie en verleidelijke patisserie, is er voor elk wat wils. Geniet van een decadente high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes, allemaal met liefde bereid en met oog voor detail gepresenteerd. Het ervaren personeel staat klaar om je te helpen bij het samenstellen van een menu dat aan al je verwachtingen voldoet en dat je babyshower tot een onvergetelijke ervaring maakt.

babyshower locatie amsterdam

more-itz, tussen rotterdam en breda

More-Itz tussen Rotterdam en Breda begrijpt volledig waarom babyshowers steeds populairder worden. Deze betoverende locatie aan de grootste binnenjachthaven van Europa, omringd door het prachtige natuurgebied de Biesbosch, biedt de ideale setting om aanstaande moeders en hun ongeboren baby's te vieren. Bij More-Itz kunnen vrienden en familie de aanstaande moeder verrassen met een onvergetelijke babyshower. De locatie biedt verschillende ruimtes die gehuurd kunnen worden voor gezellige en intieme feestjes, van een hoek in de brasserie tot het deels overdekte en verwarmde strandterras. Bovendien biedt More-Itz een speciaal babyshower arrangement, waarbij de aanwezigen kunnen genieten van een uitgebreide High Tea of High Wine met heerlijke hartige hapjes. De mogelijkheid om de ruimte te versieren zorgt voor een extra persoonlijk tintje, waardoor elke babyshower bij More-Itz een onvergetelijke ervaring wordt. En hoe mooi is het roze terras?! Perfect voor een zonnige dag én voor de koudere dagen; het terras is namelijk overdekt en, indien nodig, verwarmd! 

roze interieur more-itz

Het Zalmhuis, Capelle aan den IJssel

Voor aanstaande moeders die op zoek zijn naar een bijzondere locatie om hun babyshower te vieren, biedt Het Zalmhuis een prachtige setting voor een onvergetelijke dag. Gelegen aan de serene oevers van de IJssel, creëert het restaurant een sfeervolle ambiance waar familie en vrienden samen kunnen komen om de komst van de nieuwe baby te vieren. Met ruime en smaakvol ingerichte zalen, een schilderachtig terras en een ervaren evenemententeam dat persoonlijke aandacht en maatwerk biedt, is Het Zalmhuis de ideale plek om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten. Geniet van heerlijke culinaire hoogstandjes en creëer dierbare herinneringen terwijl je omringd wordt door het historische erfgoed en de serene schoonheid van Het Zalmhuis! I mean, deze foto's zijn toch fantastisch!

babyshower zalmhuis

Kasteel Engelenburg, Brummen

Een babyshower bij Kasteel Engelenburg is een betoverende, sprookjesachtige ervaring! Gelegen te midden van weelderige tuinen en omgeven door een majestueus kasteel, biedt Kasteel Engelenburg de perfecte setting om de komst van een nieuw leven te vieren. Hoe dreamy?! De charmante en historische ambiance van het kasteel creëert een unieke sfeer voor dit bijzondere evenement. De gasten worden verwend met luxe en kunnen genieten van heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag in deze betoverende omgeving!

babyshower kasteel

 Voor welke locatie gaan jullie?

Isabel Van Der Boog

Door

05 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.