De leukste kraambezoekboeken

Een kraambezoekboek zorgt ervoor dat je over 10 jaar nog weet wie er op kraamvisite zijn geweest. Super leuk om alles terug te kunnen lezen en vooral tof om het aan je kleine te kunnen laten zien!

Kraambezoekboek overbodig? Nee, helemaal niet! Op deze manier kun je juist super leuk bijhouden wie er allemaal op kraambezoek zijn geweest. En nog leuker, je kleine kan het later allemaal terug lezen. Dit vinden wij die leukste originele kraambezoekboeken! 

Kidooz kraambezoekboek

Op zoek naar een kraambezoekboek met een neutrale uitstraling? Deze van Kidooz (€29,95) is dan helemaal geschikt voor jou! Het leuke is dat het kraambezoekboek van Kidooz er ook voor mama + mama & papa + papa is. 

We wensen je... kraambezoekboek

Ga je toch liever voor lekker kleurrijk? Dan is dit te leuke boek van Annemarieke Piers (€14,99) niet te missen! In dit kraambezoekboek kan iedereen die op visite komt een persoonlijke wens achterlaten voor je kleine. 

Fabrikten kraambezoekboek

Een chique variant is het kraambezoekboek van Fabrikten (€44,95). Visite kan er vanalles in opschrijven zoals tips, op wie de kleine het meest lijkt, wensen en ga zo maar door. Naast dit kraambezoekboek verkopen ze nog veel meer te gekke items zoals paperbags en super leuke botanische weekplanners

Hop Kraambezoekboek/babyboek in één

Als je kijkt waar je allemaal wel niet een boek voor kan kopen staat straks de hele boekenkast vol met babyboeken. House of Products bedacht iets super handigs: een zwangerschaps, kraam- en eerste jaarsboek (€19,50) in één! Je hebt twee verschillende varianten voor jongens en meisjes

 Houd jij een kraambezoekboek bij?

Door

05 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.