Zo leuk is een kraambezoekboek!

Zo leuk is een kraambezoekboek!

Een kraambezoekboek is superleuk om in te (laten) vullen als je een kindje hebt gekregen. Zo weet je wie er allemaal op visite kwam! Dit zijn de leukste exemplaren.

Een kraambezoekboek is superleuk als je bevallen bent en kraamvisite over de vloer krijgt. Er zijn heel veel invulboeken die je tijdens je zwangerschap en erna kunt bijhouden, als mooi naslagwerk voor later. Een kraambezoekboek is er één van! Wij verzamelden de leukste kraambezoekboeken.

Ben jij zwanger en hou je een invulboek bij om alles vast te leggen, zoals een zwangerschapsboek of een negenmaandenboek? Dan is een kraambezoekboek vast ook iets voor jou!

Wat is een kraambezoekboek?

Met een kraambezoek kun je bijhouden wie er allemaal op kraamvisite komen zodra je baby is geboren. Je hebt verschillende varianten kraambezoekboeken, maar naast de basic informatie over je bezoek, staan er meestal ook leuke vragen in die het bezoek moet in- of aanvullen, zoals:

'Het eerste wat ik dacht toen ik je zag was...'
'Ik ken jouw papa en mama van...'
'Als je later groot bent, gaan we samen...'
'Ik wens jou...'

'Deze plek op de wereld moet je zeker eens zien'

Dit is voor jullie als ouders nu al heel leuk om te lezen, maar al helemaal voor je kind als hij of zij later groot is! Een kraambezoekboek is een uniek naslagwerk vol persoonlijke wensen voor je kind. Hoe waardevol en bijzonder!

De leukste kraambezoekboeken

Er zijn heel veel verschillende kraambezoekboeken te koop. Ze zijn ook heel leuk om te geven als kraamcadeau! Wij speurden het internet af en zetten de leukste exemplaren op een rij:

kraambezoekboek Kidooz

kraambezoekboek Kidooz

Kidooz kraambezoekboek

Op zoek naar een kraambezoekboek met een neutrale uitstraling? Deze van Kidooz is dan helemaal geschikt voor jou! Het leuke is dat het kraambezoekboek van Kidooz er ook voor mama + mama & papa + papa is.  

Kraambezoekboek Fabrikten

Fabrikten kraambezoekboek

Een chique variant is het kraambezoekboek van Fabrikten. Visite kan er van alles in opschrijven zoals tips, op wie de kleine het meest lijkt, wensen en ga zo maar door. Naast dit kraambezoekboek verkopen ze nog veel meer te gekke items zoals paperbags en super leuke botanische weekplanners

house of products babyboek

House of Products kraambezoekboek en babyboek in één

Als je kijkt waar je allemaal wel niet een boek voor kan kopen, staat straks de hele boekenkast vol met babyboeken. House of Products bedacht iets super handigs: een zwangerschaps, kraam- en eerste jaarsboek in één! Een prachtig vormgegeven boek met stickervel en ruimte voor alles wat je over je baby wil vastleggen, vanaf de zwangerschap tot de eerste verjaardag.

thuismusje kraambezoekboek

Thuismusje kraambezoekboek

In het schattige kraambezoekboek van Thuismusje kan alle kraamvisite een pagina vol vragen invullen en is er ruimte voor een foto van de visite met de baby! Ook voor je verloskundige en kraamverzorgende is ruimte gemaakt om hun herinneringen aan jullie op te schrijven.

SUS Design kraambezoekboek

SUS Design kraambezoekboek

In het mooi vormgegeven kraambezoekboek van SUS Design zijn een aantal leuke vragen verwerkt die de kraamvisite over de pasgeboren baby of de ouders kan beantwoorden, met ruimte voor een foto van de kleine en het bezoek. Ook is er een invulpagina voor de kraamverzorgster!

Houd jij een kraambezoekboek bij of ben je dat van plan?

Marieke van Boven

Door

30 december 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.