Gepersonaliseerde Tripp Trapp - Onze ideale Newborn Set

Gepersonaliseerde Tripp Trapp - Onze ideale Newborn Set

Met de komst van Mink waren we ook super blij met de komst van onze nieuwe (gepersonaliseerde) Tripp Trapp. Lees hier onze ervaring met nieuwe Tripp Trapp Newborn Set!

Met de komst van Mink waren we ook super blij met de komst van onze nieuwe (gepersonaliseerde) Tripp Trapp®  Newborn Set. Stokke heeft een nieuwe lijn met kleurtjes en ook de stoelen kun je personaliseren. So cute! Je hoeft niet lang meer te wachten want ze zijn te bewonderen op de Negenmaandenbeurs!

De Tripp trapp heeft een ideale newborn set!

Baby's hebben de gave om precies te willen eten op het moment dat ik aan tafel wil schuiven. Ben ik de enige? Het gaat zelfs zo dat als ik het eten op tafel zet de eerste hongersignalen komen. Ik wil Maud graag aanleren dat ze aan tafel blijft zitten tijdens het eten, maar zie je het voor je? Ik ren van tafel om een speen bij Mink in zijn mond te doen, maar zij moet blijven zitten. No way!

Daarom komt deze Tripp Trapp Newborn Set als geroepen. Voorheen rende ik van box naar tafel, maar nu neem ik een hap spaghetti en kan ik Mink ook nog even naast mij rustig houden met een speentje. Je kunt zó easy met een newborn aan tafel zitten! 

 Voorheen rende ik van box naar tafel, maar nu neem ik een hap spaghetti en kan ik Mink ook nog even naast mij rustig houden met een speentje. 

Fijne nieuwe kleurtjes

Zoals jullie misschien weten, wonen we nog maar net in ons huis. Na een hele verbouwing hebben we nu ook ons interieur aardig op orde. Finally een echt "grote mensenhuis"! En daar horen natuurlijk serieuze designer spullen bij. De stoelen van Hay passen perfect bij de nieuwe kleuren van de Tripp Trapp. Ik vind het super tof dat de kleur en het materiaal helemaal bij onze stijl past! 

Personaliseer je Tripp Trapp

Een leuke nieuwe functie is dat je de stoel kan personaliseren. Je kan bijvoorbeeld de naam van je kleine er in laten graveren of jouw favoriete quote!

Je shopt de Stokke Tripp Trapp én de newborn set o.a. via Babypark.nl >>

Fotocredits: Sabrina Nieuwstraten

Sarah Glasbergen

Door

30 augustus 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.