10x pastelkleurige decoratie kinderkamer

10x pastelkleurige decoratie kinderkamer

Een baby- of kinderkamer met pastelkleurige details... ik ben fan. Dat je heel veel kanten op kunt met pastel laat ik je graag zien. Kom maar op met die inspiratie!

Oehh pastelkleurtjes... we love it. Zeker in de kinderkamer misstaat pastel niet! En ja, pastel kan ook écht in een jongenskamer. Al zou ik dan wegblijven van roze tinten en eerder gaan voor lichtblauw, groen en geel. Ik heb hele leuke pastelkleurige items gespot die te gek zijn voor de baby- of kinderkamer! Ik kan je bijna met zekerheid garanderen dat je spontaan wilt shoppen (sorry hiervoor, maar shoppen is altijd gewoon leuk toch?!)

Pastelkleurige decoratie kinderkamer

1. Krukje, Done by Deer

Dit schattige krukje kan bijna niet ontbreken in de kinderkamer. Leuk te combineren met een tafeltje en voilà je hebt een leuk hoekje. In dit hoekje zal alles nog leuker zijn om te doen, puur om de leuke uitstraling al! (DoneByDeer.com €39,95)

2. Tipi wandplank, Petit Monkey

Met een tipi-tent creëer je een leuk hoekje en ook gelijk een speelruimte op de kinderkamer. En dit wandrekje past er dan gewoon perfect bij om de kamer geheel in stijl af te maken. (Dreumesenzo.nl €19,95)

3. Binnenglijbaan, Arthur&Friends

Is ook jouw kind ook verslaafd aan de speeltuin? Met deze binnenglijbaan in huis vermaakt je ukkepuk zich makkelijk zelf én kun je dus gewoon lekker thuis blijven. Je hebt immers niet áltijd zin om een uur duimen te draaien in de speeltuin toch?  (lovelylittleone.com €274,95)

4. Muurhaakjes, The Wall Collective

Deze pastelkleurige ijsjes zijn een perfecte toevoeging aan de kinderkamer. Leuke posters of de schattige kleding van je kind, alles hangt met deze haakjes veel leuker. (mevrouwaardbei.nl €21,-)

5. Poef, Nobodinoz

Deze ronde poef mag wat mij betreft ook niet ontbreken op de kinderkamer. Zo'n ding is multifunctioneel en verdient een mooi plekje in de kinderkamer. (psikhouvanjou.nl €59,95)

6. Geometrische kussenhoes, Kidsdinge

Nu we het toch al gehad hebben over het leukste hoekje van de kamer met de tipi-tent... Hoe perfect zijn deze vrolijke kussens voor in de tent? Ook leuk op bed natuurlijk, waar ze misschien wat meer in het oog springen! (Kidsdinge.com €39,95)

7. Nachtlampje, A Little Lovely Company

Cute! Een nachtlampje op batterijen waarmee je mini helemaal 'in de wolken zal zijn'. Hij is mega handig, want na 15 minuten gaat het lampje vanzelf uit en kan jouw kleine slapen als een roos. (Dreumesenzo.nl €12,95)

8. A3 poster, Kidsdinge

Dat je zonder een likje verf je muren kunt omtoveren tot een kleurrijke gallery wall was al bekend. Ik zeg daarom; tijd om een paar van die posters te wisselen voor meer variatie op de muur. (Kidsdinge.com €36,95)

9. Bank en tafel, Mini Bloomingville

Ik ben écht smoor op dit bankje met bijbehorende tafel! Ik zie het al helemaal voor me: mijn nichtje en ik lekker aan het knutselen of memory aan het spelen (dat doen we namelijk wel zo'n 20x per dag). Alles voor de kids en zolang ik maar lekker comfy zit... haha! (psikhouvanjou.nl tafel: €149,95 bankje: €89,95)

10. Zitzak, Nobodinoz

Heb je ook een kind in huis dat wel houdt van het zitten, liggen, chillen en relaxen? Top, Deze XL zitzak mag dus zeker niet ontbreken in deze kinderkamer! (psikhouvanjou €89,95)

Sibel Çiplak

Door

11 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.