Zitzakken voor de kinderkamer

Zitzakken voor de kinderkamer

Maak met gave zitzakken voor op de kinderkamer een fijne lees- en chillhoek voor je kind!

Wil jij een fijn plekje creëren voor je kids? Wat dacht je van leuke zitzakken voor op de kinderkamer! Een zitzak is een vrolijke must-have die direct zorgt voor een cosy en gezellige uitstraling. Ik geef jullie even een inspiratieboost en zet wat leuke exemplaren van zitzakken op een rij!

Met een zitzak op de kinderkamer kun je een fijn en gezellig zithoekje voor je kinderen creëren. Een plekje waar ze lekker kunnen chillen met een kindertijdschrift, leuk boek of lekker muziek kunnen luisteren. Hij is makkelijk verplaatsbaar en beschikbaar in vele maten en kleurtjes. Zo past er in elke kinderkamer wel eentje! 

LEES OOK: 5x De leukste kindertijdschriften

baby op speelkleed met zitzak

Jollein-zitzak

Deze gave zitzakken van Jollein zijn ideaal voor de kinderkamer vanwege de fauteuilvorm: een speels en stoer ontwerp! Dankzij de rugleuning en armsteunen wordt het lichaam goed ondersteund, waardoor je kindje er een langere tijd comfortabel in kan zitten. Daarnaast zijn ze gewoon mega leuk!

zitzak van roommate happy cat

Roommate Happycat-zitzak

De supervette zitzakken voor in de kinderkamer van het Deense merk Roommate maken de perfecte chill-plek! Lekker onderuit en een filmpje kijken, spelletje spelen op de iPad of een boekje lezen. Deze stoere zitzak past in elke kinder- of woonkamer, dus ook in jouw interieur! 

zitzakken van nobodinoz

Nobodinoz-zitzak

Ik werd spontaan verliefd op de zitzakken voor kids van het Spaanse merk Nobodinoz. Naast gave designs en kleuren zijn deze zitzakken ook nog eens van goede kwaliteit.

Zitzak Oasis

De heerlijke stijlvolle zitzak Oasis is ideaal om op bij te komen. Door zijn 109 cm kan je kindje heerlijk languit liggen. De perfecte plek om even een klein middagdutje te doen of lekker te relaxen. Hij is hartstikke flexibel en met zijn handige handvat makkelijk verplaatsbaar.

Zitzak Essaouira

Nobodinoz heeft ook andere zitzak, namelijk de grotere Essaouira. Deze is 115 cm lang, waardoor ie dus nog groter en cosier is. Het leuke van deze zitzak is dat hij verkrijgbaar is in een velvet stof. Hoe gaaf is dat?! We love it!

zitzak en tipi tent van Wigiwama

Wigiwama Bubble Beanbag

Deze gave beanbags van Wigiwama zijn straks niet meer weg te denken uit je kinderkamer. In deze zitzakken kunnen je kids even helemaal wegzakken en tot rust komen. Ze zijn klein van formaat en hebben een lus om hem te kunnen dragen.

Savannah Schreuter

Door

06 augustus 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.