Wandplankjes voor de kinderkamer

Wandplankjes voor de kinderkamer

Wandplankjes in de kinderkamer zijn niet alleen onwijs handig, maar ook nog eens superleuk ter decoratie. Wij laten je allerlei eyecatchers voor aan de wand zien!

Wandplankjes in de kinderkamer staan superleuk aan de muur, maar zijn ook nog eens heel praktisch. Je kunt er verschillende accessoires, boekjes speelgoed en meer op kwijt! Wij gingen op zoek naar inspiratie en zetten de leukste wandplankjes voor je op een rij!

Wandplankjes aan de muur

Wandplankjes zijn ontzettend multifunctioneel. Het is muurdecoratie én een opbergplek in één! Bewaar er boekjes op, verzamel je knuffels, gebruik ze voor een mooie fotomuur of om speelgoed op te bergen. Wandplanken staan niet in de weg (lekker efficiënt!) en zijn tegenwoordig in zó veel vormen, maten en kleuren verkrijgbaar, dat er in elke kinderkamer wel eentje past!

Soorten wandplanken

Er bestaan verschillende soorten wandplankjes. Het ligt er helemaal aan wat de stijl van jouw babykamer of kinderkamer is, welke daar het beste bij past! Zo zijn er houten wandplankjes met mooie leren plankdragers, maar ook metalen wandplanken of wandrekjes in een toffe pastel- of knalkleur.

Wandplank van Wink of Sarah

Wij kunnen  geen genoeg krijgen van de mooie wandplankjes van Wink of Sara. Zie hieronder hoe cool! De leren plankdragers kun je in verschillende kleuren kiezen en passen daarom altijd bij de kinderkamer.

plankjes met leren roze banden

Wandplankjes van Done by Deer

De wandplanken van Done By Deer zijn perfect voor aan de muur in de kinderkamer. Dit mooie merk heeft verschillende plankjes met mooie zachte kleuren. Door het metaal geeft het de kinderkamer direct een stoere look and feel. Daarnaast kun je op deze wandplankjes allerlei mooie producten kwijt. Er zijn ook mooie haken verkrijgbaar voor hydrofiele doeken, badjassen of tasjes die opgehangen kunnen worden in het kamertje.

collage met plankjes van Done by Deer

  1. Opbergrekken vierkant Done by Deer
  2. Wandplank roze Done by Deer
  3. Wandhaken Deer Friends Done by Deer

Wandplankjes van Sass & Belle

De wandplankjes van Sass & Belle hebben een erg leuke stijl. Voor kinderkamers met een industriële look tot lichte kamers met zachte kleuren; dit merk heeft voor ieder wat wils. Combineer deze wandplankjes op de kinderkamer met andere mooie producten van Sass & Belle en je hebt zó een kinderkamer die niet zou misstaan in een tijdschrift.

collage met plankjes van Sass & Belle

  1. Wandplank loft
  2. Wandplank sweet dreams
  3. Legplank huisje

Wandplankjes van Bloomingville

Ga jij voor een kinderkamer met een bohemian, nature of jungle look? Dan doen de wandplankjes van Bloomingville het waarschijnlijk heel goed! Met deze mooie wandplankjes in de kinderkamer steel jij meteen de show. Door het natuurlijke materiaal zijn ze een echte eyecatcher en nog steeds erg praktisch!

collage met rotan plankjes van Bloomingville

  1. Bloomingville Alice Wandrek
  2. Bloomingville Wandrek
  3. Bloomingville Ezra Wandkast
  4. Bloomingville Sia Wandrek
Savannah Schreuter

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.