Wandplankjes voor de kinderkamer

Wandplankjes in de kinderkamer zijn niet alleen onwijs handig, maar ook nog eens superleuk ter decoratie. Wij laten je alle eyecatchers voor aan de wand zien!

Wandplankjes in de kinderkamer staan superleuk aan de muur, maar zijn ook nog eens heel praktisch. Je kunt er een boel spullen op kwijt. Wij zetten de leukste wandplankjes voor je op een rij!

Wandplankjes van Houtspul.nl

Hoe leuk zijn deze wandplankjes van Houtspul? Houtspul staat voor duurzame accessoires en decoraties van hout en bamboe met een verrassende twist. De plankjes zijn van onbewerkt hout, waardoor je ze heel makkelijk zelf kunt pimpen! De wandplankjes zijn verkrijgbaar vanaf €8,75.

Wandplankjes van de kleine zebra

Op DeKleineZebra.nl vind je super veel verschillende merken en daardoor ook voor ieder wat wils. De wandplankjes zijn verkrijgbaar vanaf €19,95. 

Wandplank van Wink of Sarah

Wij kunnen daar geen genoeg van krijgen van de wandplankjes van Wink of Sarah.  Zie hieronder hoe cool! De bandjes kun je in verschillende kleuren kiezen en passen daarom altijd bij de kinderkamer.

Nog meer leuke muurdecoratie voor in de kinderkamer

Met moeite hebben we het bij deze zeven muurdecoratie items gelaten, want écht: we vinden alles leuk!

  1. Sass & Belle eenhoorn dierenkop €32,95
  2. Wandplank wolk wit sweet dreams €17,95
  3. Vliegtuig wandplank €69
  4. Krijtbord cactus €9,95
  5. Knappe groeimeter €34,99
  6. Leren plankdragers €29,95
  7. Naturel houten wandrek €69

Door

11 mei 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.