Een tipi-tent in de kinderkamer

Een tipi-tent in de kinderkamer

Wij hebben de leukste inspiratie voor toffe tipi's en speeltenten voor in de kinderkamer.

Tipi’s en speeltenten zijn hot! Welk kind (en oké, stiekem ook volwassene) vindt het nu niet leuk: tenten bouwen in huis. Inmiddels is het ook totaal design-verantwoord om een tipi in de kinderkamer te hebben, bijvoorbeeld als speeltent of zelfs als bed. Of je nu kiest voor een tipi of ander soort speeltent in de kinderkamer: wij zetten de leukste exemplaren voor jou op een rij.

Waarom een tipi-tent in de kinderkamer?

Een tipi-tent is ontzettend gaaf om te hebben in de kinderkamer. De perfecte plek voor je kind om zich terug te trekken en zijn fantasie de vrije loop te laten gaan. Ook is een tipi in de kinderkamer ideaal als je kind even rust om zich heen wil, om bijvoorbeeld een boekje te lezen of even zijn ogen dicht te doen.

Vanaf welke leeftijd is een tipi leuk?

De meeste tipi-tenten geven aan dat ze geschikt zijn voor een leeftijd vanaf 3 jaar. Dit is een richtlijn. Een kleintje van 1,5 kan een speeltent ook ontzettend leuk vinden. Natuurlijk hou je dan nog wel meer een oogje in het zeil.

Tipi-tent zelf pimpen

Je kunt een tipi-tent natuurlijk ook zelf helemaal pimpen! Wat dacht je van lampjes erin hangen voor een sprookjesachtig gevoel of een complete chill hoek te creëren met kussentjes en zachte kleedjes. 

Toffe tipi-tent kopen

Nog op zoek naar zo'n gave tipi of speeltent voor in de kinderkamer? Bekijk hier onze favorites!

collage met tipi-tenten

  1. Nobodinoz tipi wigwam nevada 
  2. Kids concept tipi wigwam 
  3. Little Dutch Wigwam Mint 
  4. P&M Tipi Speeltent - Met kussens - Blauw
  5. Tipi tent Bandits stars grey

Zoek je nog leuke inspiratie voor je kinderkamer? Check onze andere artikelen over gave must-haves in je kinderkamer!

Savannah Schreuter

Door

03 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.