Een tipi in de kinderkamer

De leukste inspiratie voor toffe tipi's en speeltenten voor in de kinderkamer.

Tipi en speeltenten zijn hot! Welk kind (en oké, stiekem ook volwassene) vindt het nu niet leuk: tenten bouwen in huis. Inmiddels is het ook totaal design-verantwoord om een tipi in de kinderkamer te hebben, bijvoorbeeld als speeltent of zelfs als bed. Of je nu kiest voor een tipi of een tent in de kinderkamer, wij zetten de leukste inspiratie voor jou op een rijtje.

 

 

 Onze favo tipi en speeltenten!

 

Vanaf welke leeftijd? 

De meeste Tipi tenten geven aan dat deze geschikt zijn voor een leeftijd vanaf 3 jaar. Dit is een richtlijn. Een kleintje van 1,5 kan een speeltent ook ontzettend leuk vinden. Natuurlijk hou je dan nog wel mee een oogje in het zeil. 
 
 

 
 

Zoek je een te gekke tipi?

Nog op zoek naar zo'n gave tipi of speeltent voor in de kinderkamer? Neem eens een kijkje bij onze favoriete kinderkamer webshops.

Door

01 april 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

3 jaar geleden

Onze 17 maanden dochter speelt ook dagelijks in een tipi. Wij hebben hem via www.kindertipi.nl

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.