Gespot! Supermooie dierenprints voor de baby- of kinderkamer

Gespot! Supermooie dierenprints voor de baby- of kinderkamer

Posters en prints zijn een te gekke én makkelijke manier om de baby- of kinderkamer een boost te geven. Met deze supermooie dierenprints in allerlei stijlen maak je deze ruimte helemaal af!

Baby- en kinderkamers kun je heel makkelijk upgraden door toffe prints op te hangen of neer te zetten. Dierenprints doen het bijvoorbeeld altijd goed! Ga je voor kleurrijk, strak, schattig of realistisch: met deze mooie dierenprints kun je alle kanten op. Wij spotten ze bij Posterlounge!

De dierentrend voor de baby- of kinderkamer is er eentje waar bijna iedereen van houdt. Welk kind is er nu niet gek op dieren? De dierentrend is bovendien gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen, zoals bohemian, natuur, minimalistisch of modern. Elke kleine dierenvriend verdient dus een fijn printje van zijn lievelingsdier aan de muur of op een leuke wandplank!

Dierenposters aan de muur van een babykamer

Dierenprints van Posterlounge

Bij Posterlounge vind je een ruime selectie aan schilderijen, foto’s en illustraties van dieren voor op de baby- en kinderkamer. Vind je het lastig om te kiezen uit het grote aanbod en weet jij niet voor welke dierenprint je moet gaan? Je kunt de prints helemaal naar smaak filteren. Ga je voor lieve babydieren, stoere moderne safaridieren of kleurrijke dino’s? Daarnaast kun je ook filteren op de stijl van de kinderkamer, stijl van de print of natuurlijk kleur.

Met een dierenprint als decoratie voor de baby- of kinderkamer maak je de ruimte helemaal af. En ben je na een tijdje toe aan iets anders? Dan wissel je de prints heel snel en makkelijk om voor een nieuwe, frisse look!

Babykamer met dierenprints

Bestellen bij Posterlounge

Heb je een print gevonden die helemaal bij jou past? Leuk! Deze kun je laten printen op verschillende materialen. Wat dacht je van premium fotopapier, canvas, hout, acrylglas of zelfs als gave muursticker? Daarnaast kun je uiteraard kiezen hoe groot hij moet zijn en of hij ingelijst bezorgd moet worden.

Dierenprints op kastje in kinderkamer

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Posterlounge.

Savannah Schreuter

Door

08 januari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.