Dierenkoppen aan de muur

Dierenkoppen aan de muur

Dierenkoppen aan de muur zijn een leuk accessoire voor de baby- of kinderkamer. Ze zien er super cute uit en zijn ook nog eens lekker zacht. Dit zijn de tofste!

Dierenkoppen aan de muur geven de kinderkamer een hele vrolijke en gezellige uitstraling. Naast dat ze er schattig uitzien, zijn ze ook nog eens lekker zacht. Er zijn heel veel verschillende dierenkoppen van verschillende merken te koop. Voor elke baby- of kinderkamer is er wel een passende dierenkop voor aan de muur! 

Welke dierenkoppen zijn er?

Er zijn heel veel soorten dierenkoppen voor aan de muur te vinden. Of je nu voor boerderijdieren gaat, dieren uit de jungle, de dieren uit de dierentuin of huisdieren; je kunt het krijgen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze flamingo, grappige koeien, stoere leeuwen en beren, of een vriendelijke olifantenkop aan de muur? Dierenkoppen kun je bestellen vanaf zo'n €29,95, maar er zijn ook handgemaakte varianten. Deze zijn vaak iets prijziger.

safari dieren aan de muur

Tip voor het kopen van een dierenkop

Een tip die ik je wil meegeven als je graag een dierenkop aan de muur van de kinderkamer wil hangen: zoek er samen met je kind eentje uit. Ik had er eerst zelf eentje besteld voor mijn dochter, maar ondanks dat deze dierenkop in mijn beleving helemaal niet spannend was, vond zij dat wel. Het was een beer, maar toch vond ze deze niet fijn. Wanneer je kind wat ouder is, kun je samen naar een leuke interieur- of kinderwinkel gaan of achter de computer kruipen om een mooie dierenkop uit te kiezen!

Waar hang je de dierenkop op?

Het is mooi om de dierenkop echt een eyecatcher te laten zijn. Daarom zou ik zeggen: kies een saaie of rustige muur uit en hang daar de dierenkop op. Waar je wel even op moet letten, is hoe de schaduw valt. Kinderen kunnen van de gekste dingen bang worden. Test dat dus van tevoren even!

meisje aait dierenkoppen aan muur

Bekijk hier alle dierenkoppen >>

Thema-kinderkamers

Zoals je kunt zien zijn er heel veel soorten dierenkoppen. De keuze is reuze! Je kunt ze dus ook heel goed teruglaten komen in een themakamer. Denk aan een safarikamer, flamingo-kamer, unicorn-kamer of een kinderkamer met jungle thema! Lees er alles over in ons artikel over baby- en kinderkamertrends en doe heel veel inspiratie op!

Sarah Glasbergen

Door

01 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.