5x De leukste kindertijdschriften

5x De leukste kindertijdschriften

Zoek je een fijne bezigheid voor je kids tijdens de warme zomermaanden en de vakantie? Wat dacht je van vrolijke, leerzame en leuke kindertijdschriften? Met deze 5 wordt lezen een feest!

Een leuk kindertijdschrift is de perfecte manier voor jouw kind om spelenderwijs te leren lezen of het lezen verder te ontwikkelen. Tijdschriften zijn er al voor de allerkleinsten. Is jouw kind klaar om zich onder te dompelen in de kleurrijke wereld van stripfiguren, real life-verhalen, interviews, weetjes, knutseltips en nog veel meer? Ik heb de 5 leukste kindertijdschriften op een rij gezet!

jongen met Donald Duck junior

Donald Duck junior

vanaf 5 jaar
Donald Duck is natuurlijk een van de bekendste kindertijdschriften! Maar wist je dat er edities van Donald Duck in verschillende leeftijdscategorieën zijn? Zo is Donald Duck Junior het perfecte tijdschrift voor jonge, beginnende lezers vanaf 5 jaar. Het is een vrolijk, overzichtelijk en eenvoudig tijdschrift waarmee kinderen spelenderwijs leren lezen en schrijven. Dit kindertijdschrift heeft grote letters en staat boordevol strips, grappen en spelletjes waar je kind zich wel even mee kan vermaken!

 Klik hier voor meer info >>

Grote jongen met Donald Duck kindertijdschrift

Donald Duck

vanaf 7 jaar
Voor kinderen vanaf 7 jaar is er Donald Duck weekblad dat iedereen kent. Niet alleen ik, maar zelfs mijn ouders zijn met dit vrolijke tijdschrift opgegroeid, dus het nostalgie-gehalte is erg hoog! Met de Donald Duck-tijdschriften lossen jouw kids elke week mysterieuze zaken op, beleven ze spannende avonturen in Duckstad en lachen ze zich krom om de moppen in de Moppentrommel.

 Voordelen abonnement

Twijfel je of je een abonnement op kindertijdschrift Donald Duck zal afsluiten of ze toch liever los in de winkel koopt? Dit zijn de voordelen van een abonnement:

  • Voordeliger dan in de winkel
  • Elke week als eerste bij jou op de mat
  • Inclusief digitaal lezen op je tablet en smartphone
  • Exclusieve kortingen in de Donald Duck Shop en op DuckTypen
  • Gratis gamen met de leerzame game DuckWorld Smart Adventures

Klik hier voor meer info >>

Katrien Duck

vanaf 7 jaar
Niet alleen Donald Duck beleeft grootse avonturen, ook zijn wederhelft Katrien Duck kan er wat van! In de serie leuke kindertijdschriften van Katrien Duck vind je pagina’s vol met verhalen over wat Katrien met haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje uitvoert, haar bezigheden bij de Duckstadse Damesclub, haar uitstapjes met Guus Geluk en natuurlijk over haar leven met Donald! Ze geeft leuke tips, beantwoordt vragen van kinderen en ze heeft zelfs een dagboek dat jouw kind helemaal zelf mag invullen!

Klik hier voor meer info >>

meisje doet ballerina op tijdschrift na

Tina

vanaf 8 jaar
Tina is al jarenlang het leukste meidenblad van Nederland, speciaal in het leven geroepen voor meisjes vanaf 8 jaar. In dit echte meidenmagazine vind je allerlei gave interviews, posters van de beste en knapste popsterren, tips over make-up, verzorging en kleding en ontzettend veel DIY-projecten die jouw kids kunnen uitvoeren. Daarnaast heeft kindertijdschrift Tina lekker veel stripverhalen van haar eigen stripheldinnen, namelijk tweeling Suus & Sas en de oh zo onhandige Noortje.

Klik hier voor meer info >>

Zo Zit Dat

vanaf 8 jaar
‘Wat doet dit? Waarom is dat? Hoezo? Maar hoe dan?’ Hoor jij dit de hele dag door? Dan heb jij waarschijnlijk kinderen die lekker nieuwsgierig aangelegd zijn! Dan is het kindertijdschrift Zo Zit Dat precies wat zij nodig hebben. In Zo Zit Dat geeft de redactie in elke editie antwoord op de meest actuele, gekke en leuke vragen over techniek, wetenschap, sport, avontuur, natuur en meer! Jouw kind heeft vanaf nu de leukste weetjes en feitjes om aan tafel te delen. Misschien leer jij ook wel wat nieuws...

Klik hier voor meer info >>

Savannah Schreuter

Door

01 oktober 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.