Minime Loves: 5 toffe kinderstoeltjes

Minime Loves: 5 toffe kinderstoeltjes

Met een eigen stoeltje voelt jouw kleine zich vast de koning te rijk. Leuk voor op de eigen slaapkamer of gewoon in de woonkamer. Deze 5 vinden wij heel tof.

Een kinderstoeltje met eventueel een tafeltje is bijna onmisbaar in een peuterkamer. Hier kan jouw peuter lekker zitten om boekjes te bekijken, tanden te poetsen of lekker te kleuren. Ook in de woonkamer is een klein stoeltje om dezelfde redenen super handig. Even aanschuiven bij de salontafel en klaar! We laten je vijf leuke exemplaren zien.

Krukjes voor peuters

Deze superschattige krukjes zijn leuk om te zien en handig! Als je er een tafeltje bij hebt kun je ze namelijk makkelijk onder het tafeltje opbergen. Dat scheelt weer ruimte! Ook kun je ze vaak als bijzettafeltje gebruiken. Yes!

Het wolkenkrukje en het poezenkrukje zijn allebei van het merk Miniwoo en zijn beiden te koop bij Psikhouvanjou.

kinderStoeltjes voor kinderkamer

Deze stoeltjes van Petite Amélie zijn echte eyecatchers voor in de kinderkamer. Je kindje zal ze zeker weten geweldig vinden. Wij vinden ze sowieso te gek! Deze stoeltjes van Petite Amélie komen per 2 stuks en een tafeltje. Dan ben je meteen klaar! 

Het konijnenstoeltje en het egelstoeltje zijn allebei verkrijgbaar bij Petite Amélie.

Schommelstoeltjes

Voor de babykamer heb je misschien een schommelstoel aangeschaft om lekker heen en weer te wiegen met je kleintje. Maar als dat kleintje groter wordt vindt hij het waarschijnlijk nog steeds leuk om te 'wiebelen'. Daarom is een schommelstoeltje voor je peuter ook hartstikke leuk. Cute!

 

Dit mintgroene schommelstoeltje is van het merk Famozo en is verkrijgbaar bij Bol.com.

Voor meer leuke spulletjes voor de baby- of kinderkamer kun je vinden in onze shopgids met de leukste webshops kijken!

Gabriëlle  Wuister

Door

17 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.