Mooie kinderkamer, kleine moeite!

Mooie kinderkamer, kleine moeite!

In een handomdraai een prachtige kinderslaapkamer? Wij hebben de beste én makkelijke ideeën voor je op een rijtje gezet.

De kinderkamer mag toch de mooiste plek van het hele huis worden? Wij laten je zien hoe je in een handomdraai een superleuke sfeer creëert, zonder te behangen!

Muurstickers babykamer

Met muurstickers kun je een hele leuke stijl maken. Kies je voor kleine muurstickers, bijvoorbeeld polkadots of cactussen, maak dan wel even een plan om de stickers nauwkeurig volgens een vast patroon op te plakken. Met grotere muurstickers ben je sneller klaar en heb je ook een mooi resultaat! En ga je voor kleur, of juist voor een hippe monochrome kinderkamer?

Posters kinderkamer

Met deze posters maak je ook een heel leuke eigen stijl. Eén poster op een grote muur is misschien een beetje saai. Met verschillende prints in dezelfde stijl kun je een mooie collage maken. Vind je het moeilijk om een goede eenheid te maken? Je kunt ervoor zorgen dat de onderkant zich op één lijn bevindt.

 

de perfecte shelfie

Een plank aan de muur met daarop verschillende items, van een fotoblok tot een ingelijste poster, een stoere dino of een zachte knuffel.

 

Aan de muur

Er is nog zoveel meer leuks om aan de muur te hangen. Letterbanners, pompons, slingers, houten elementen, dierenkoppen, kapstokken, haakjes. We voorzien je hier onder van nog meer inspiratie van deze laatste trends!

Kinderkamer inspiratie

Vooruit, je moet misschien een paar gaten boren in de muur, maar dat is dan ook zo'n beetje het enige dat je hoeft te doen naast het inrichten zelf. Wil je nóg meer kinderkamer inspiratie? Bekijk dan eens onze shoppagina's vol leuke adresjes

Rosanne Buitendijk

Door

04 augustus 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.