Leuk idee: een gallery wall in de kinderkamer

Leuk idee: een gallery wall in de kinderkamer

Een gallery wall is een verzameling posters en lijsten bij elkaar. We kwamen een heel leuk idee tegen en dachten: ja! Waarom geen gallery wall in de kinderkamer?

Hoe kleurrijk is deze kamer! En dat terwijl er op de muur geen spatje verf of behang te bekennen is. Het komt dus puur door de prints aan de muur en de accessoires. Twee keer een voorbeeld van een gallery wall die heel leuk is voor een vrolijke kinderkamer!

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Zo maak jij zo'n gave gallery wall!

  • Begin met het bepalen van een patroon voor jouw posters en lijsten. 
  • Zoek bijvoorbeeld maar eens op 'gallery wall layout' op Pinterest voor handige voorbeelden.
  • Prints en kleuren hoeven niet met elkaar te matchen. Het staat juist lekker nonchalant als ze niet 1 op 1 op elkaar afgestemd zijn.
  • Mix & Match met prints en quotes.
  • Gebruik verschillende soorten lijsten. Bijvoorbeeld zwarte, witte en houten lijsten door elkaar. Je kunt tussendoor ook best een posterhanger gebruiken die je aan een spijkertje aan de muur hangt.

Enne, we zijn natuurlijk benieuwd naar het resultaat! 

Ook leuk: bohemian kinderkamer inspiratie!

Rosanne Buitendijk

Door

07 april 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.