MiniMe Loves: 7 originele lampen kinderkamer

MiniMe Loves: 7 originele lampen kinderkamer

Omdat je nooit genoeg inspiratie kunt hebben... deze 7 lampen zijn net even wat anders dan wat je al heel vaak voorbij ziet komen op Instagram en blogs. Maar ze zijn wel stuk voor stuk heel cool!

Omdat we je graag inspireren met gave dingen voor de baby- of kinderkamer, ben ik dit keer op zoek gegaan naar gave lampen. Mij gaat het niet lukken om een keuze te maken: ik vind deze lampen állemaal te gek! Wordt het voor jou een neonlampje of toch een van de anderen?

Konijnenlamp kinderkamer

Dit zittende konijn van Rose in April stal gelijk mijn hart. Hoe leuk is deze om op een nachtkastje of boekenplank te zetten? Je moet nog wel eventjes geduld hebben: vanaf april is deze konijnenlamp verkrijgbaar bij Lidor

Neon lampen kinderkamer

Om deze trend kun je niet heen: een neon lamp! Leuk voor een speels effect in de woonkamer, maar ook zeer geschikt om de kinderkamer mee op te fleuren. De leuke neon lampen van A Little Lovely Company zien we veel voorbij komen, maar er is meer! 

Het neon hartje is van het merk Neon Poodle en shop je via By Something Els. Het blauwe maantje is het resultaat van een toffe samenwerking tussen ontwerpbureau Zilverblauw en Qazqa en shop je hier.

Papieren origami lamp

Het Nederlandse Studio Snowpuppe ontwerpt waanzinnig mooie papieren lampen. Die met ombre-effect vind ik het allermooist. Ook nog in heel veel andere leuke kleurtjes te krijgen!

Ook van deze drie ging mijn hart sneller kloppen. De Nijntje ledlamp is van Sissy Boy. De ultrastoere astronautenlamp is van Goodnight Light en zag ik bij BonBonBleu.nl. Het schattige ijsbeertje van Petit Monkey shop je bij Bercadeau.

Lees ook: 5 toffe posters kinderkamer

Rosanne Buitendijk

Door

24 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.