MiniMe Loves: 5 toffe posters kinderkamer

Een poster is een onmisbare eyecatcher in de slaapkamer van je kleine. Deze 5 vinden wij helemaal te gek, voor jongens én meisjes!

Als je bezig bent met het inrichten van de babykamer of kinderkamer zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er is zóveel leuks te krijgen! Daarom een snufje verse inspiratie! Deze 5 posters vinden wij te gek voor de kinderkamer, voor zowel stoere boys als girls. Ik weet alleen niet of ik het je nu makkelijk of moeilijker maak qua keuzestress...

De poster links is van Marta Abad Blay en wordt onder meer verkocht door By something Els.

De poster rechts is van Mini Empire en shop je bij Scandinavian Design Center.

Eenvoud kan zó mooi zijn. Deze zwart/witte schildpad is toch een plaatje voor de kinderkamer? Deze poster is van Marta Abad Blay, weer via By something Els

Deze Thierry the Bear poster van Suzy Ultman zag ik bij Dreumes Enzo.

Hey Tiger! Speciaal voor jouw kleine tijger. Deze is van de Deense ontwerpster Michelle Carslund en shop je bijvoorbeeld via Scandinavian Design Center.

Neem ook eens een kijkje in deze shopgids met onze favoriete webshops waar je natuurlijk nog veel meer posters vindt!

Door

12 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.