Onze jaren 30-woning | Bekijk de inrichting met onze home tour!

Onze jaren 30-woning | Bekijk de inrichting met onze home tour!

MiniMe's Sarah heeft met haar gezin een jaren 30-huis gekocht en na een flinke verbouwing is het nu zo goed als af. Ze deelt een home tour met heel veel leuke foto's van de inrichting!

Daar is ie dan, zoals beloofd: de home tour van onze jaren 30-woning! Eindelijk is het zover: ons huis is zo goed als af. Het is een heerlijke plek geworden en ik ben dan ook best trots op het resultaat. Vandaar dat ik graag deze foto's van de inrichting met jullie deel!

Tijdens onze verbouwing zijn we gevolgd voor het tv-programma Nederland Verbouwt. Daarin was het eindresultaat van onze jaren 30-woning alleen nog niet zichtbaar. Via Instagram kreeg ik al leuke berichtjes: wanneer ik eens met wat foto's zou komen? Nou, hier ben ik dan!

Bekijk hier de inrichting van onze jaren 30-woning!

Onze woonkamer

Super blij ben ik met onze woonkamer. Het klopt gewoon helemaal! De open haard die we hebben gekocht stond echt boven aan mijn prio-lijstje. En terecht, zo bleek, want we hebben er de afgelopen herfst en winter mega veel plezier van gehad.

Op de to do-lijst staat nog het ophangen van een televisie. We hebben er nu eentje in een hoek staan, want we gebruiken 'm eigenlijk bijna niet, maar die moet nog even een mooie plek krijgen aan de muur.

Planten in huis

Ik vind planten onwijs belangrijk in huis. Dat geeft zo'n fijn sfeertje. Mijn zus (van Bloom Your Life) heeft deze allemaal geregeld. Heel blij mee!

De keuken

We hebben enorm veel verbouwd in het hele huis. De keuken was zo makkelijk nog niet! Het was een dichte keuken, maar op ons verlanglijstje stond een open keuken. Dit is het uiteindelijke resultaat na heel hard werken!

Ik vind een kookeiland zó fijn. Als je aan het koken bent, klets je gezellig met iedereen. En best wel heel handig: je kunt de kleine in de gaten houden. Ook echt ideaal: onze Quooker! Wat ben ik daar blij mee.

Foto: Sabrina Nieuwstraten

Toiletten

Juist aan de toiletten kun je zien of er gedacht wordt aan details. Wij hebben in de toiletten ook weer gekozen voor mozaïektegeltjes. Op deze manier springt het toilet er echt uit! Ook vonden we het fijn om écht mooie toiletpotten te kiezen. In ons vorige huis werden die zo gammel, dus kozen we nu voor een mooi merk dat ook echt kwaliteit levert.

Dit is het ViFresh-toilet van Villeroy & Boch. Deze is erg hygiënisch, omdat ie geen spoelrand heeft! Er kunnen dus ook geen bacteriën onder blijven zitten. Achter de zitting zit een heel klein vakje waar je een toiletblokje in kunt doen.

Verder vond ik het leuk om in het toilet wat leuke spulletjes op te hangen. Deze magazinehouders en de mooie houten plank zijn van Wink of Sara. Dit matcht super mooi bij de tegeltjes.

Onze badkamer

Voor ons huis vond ik het zó belangrijk dat we elementen zouden hebben waarmee we écht lekker konden ontspannen. Een open haard, maar ook een badkamer met zo'n heerlijk spa-gevoel stond hoog op mijn lijstje. Dat zijn echt van die dingen waardoor ik kan chillen na een lange drukke werkdag.

Nu moet ik zeggen dat een bad ook wel onwijs makkelijk is als je kinderen hebt. Ik zou echt niet meer zonder kunnen. Ik was meteen super verliefd op dit vrijstaand bad van SOAK, dat maakt echt de badkamer. Ondanks dat de badkamer niet enorm groot is, krijg je zo wel dat luxe spa-gevoel!

De kamer van Maud

In ons vorige huis had Maud eerder een grote kast, haha! Ik ben dan ook helemaal los gegaan om een kamer voor haar te maken die ook een leuke plek is om te spelen. Dat is gelukt: ze is er zo trots op, dat ze aan iedereen die op visite komt haar kamer wil laten zien.

Aangezien slapen in het verleden niet altijd lekker ging, ben ik op zoek gegaan naar een knus bed. Dat is dit Stokke-huisje geworden. Je snapt dat ze het prachtig vindt! Ik ben er zelf ook blij mee, aangezien deze collectie een meegroei-collectie is en we er dus nog lang plezier van zullen hebben.

Deze superleuke plank is ook van Wink of Sara.

Onze slaapkamer

Deze kamer is nog niet af. Ik wil 'm nog gezellig gaan stylen, maar dat komt later wel. Voor nu is het heerlijk om de openslaande deuren open te gooien en de vogeltjes te horen!

Foto: Sabrina Nieuwstraten

De babykamer

Mink zijn kamer is echt een gezellig plekje. Hij is niet mega groot, maar wanneer Mink ouder is, verhuist hij of Maud naar een kamer op zolder. Toen ik zwanger was, wisten wij nog niet of het een jongen of meisje zou worden, dus hebben we voor groen en zwart-wit gekozen. 

Zolder

Ons huis heeft nog een grote zolder. Daar willen we ook een leuke gezellige plek van maken, maar daar is nu nog even niks aan gedaan. Dat wordt dus het volgende project!

Sarah Glasbergen

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.