Gespot! Kindvriendelijke eetkamerstoel

Gespot! Kindvriendelijke eetkamerstoel

Kindvriendelijke eetkamerstoelen moet dat nou? Ja dat moet! Dit zijn mijn vier favoriete kindvriendelijke eetkamerstoelen.

Kindvriendelijke eetkamerstoelen, moet dat nou? ja dat moet! Ik ben al drie maanden aan het zoeken naar wat voor eetkamerstoelen we willen. Ik heb bij verschillende vriendinnen om tips gevraagd en overal kwam hetzelfde uit: "Saar, koop geen stoffen stoelen." Waarschijnlijk kennen ze mij gewoon te goed want ik ben nog al onhandig af en toe en mijn dochter kan er ook wat van. Dus ik ben op zoek gegaan naar kindvriendelijke stoelen.

Eigenlijk wilde ik er niet aan toe geven. Kom op, we kunnen toch niet alles praktisch houden in huis? Maar, wat ik al zei; als het gaat om stoelen schijnt het toch écht een must te zijn. Na wat research kwam ik erachter dat kindvriendelijke stoelen niet perse ook ugly stoelen hoeven te zijn. Ik zal mijn research resultaten met je delen:

Hay stoel

Deze stoel van HAY (€235) is prijzig, ik weet het. We hebben een kleintje op komst dus we zullen nog wel jaren lol hebben van kindvriendelijke stoelen. Zo praat ik deze dure stoel een beetje goed...

Albert kuijp stoel

Ook een mooie stoel die makkelijk schoon te houden is met kids is de Albert Kuip stoel (€179). Je hebt deze ook in een iets goedkopere variant, maar ik vond deze de mooiste. Tja, dure smaak.

Sostrene grene stoel

Deze winkel hebben wij bij ons in de stad (Rotterdam) gespot. En meteen, ja meteen, kochten we deze winkel leeg. Nu zag ik dat ze vanaf september ook deze onwijs mooie eetkamerstoelen hebben voor €39,95,- JA PRECIES! Ideaal als je moet shoppen met een wat kleiner budget. Aangezien wij regelmatig eters hebben wil ik er hiervan ook twee in huis halen!

Kwantum look a like

Deze kwantum kuipstoel lijkt ontiegelijk veel op de Hay stoel. Je kan wel zeggen dat het een look a like is. Ik kies zelf voor de Hay stoel omdat ik weet dat die ook héél erg lekker zit en ik die net wat mooier vind. Deze stoel is te koop voor €55,-

Sarah Glasbergen

Door

03 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.