Muurstickers voor in de babykamer

Zoek je inspiratie voor de kale muren in je babykamer? Deze muurstickers zijn heel leuke manieren om de muren wat op te vrolijken!

Het inrichten van de babykamer begint meestal met de muren. Je kunt ze in een leuk kleurtje verven of een leuk behangetje gebruiken. Toch kan het zijn dat het net die fun factor mist. Een hele leuke oplossing is dan om je muren op te fleuren met muurstickers. We zetten wat superleuke muurstickers op een rijtje. Get inspired!

Lees ook: waar let je op bij het inrichten van de babykamer?

Grote of subtiele naamstickers

Het is altijd leuk om de naam van je kindje op de muur te zetten voor een personal touch! Let er wel op dat je babykamer misschien niet meer aan iedereen kan laten zien als je dit al doet voor de baby geboren is. Bij Kleef enzo en Moonwalk Teddybear kun je in ieder geval terecht voor deze superleuke naamstickers!

Monochrome muurstickers

Ben je fan van een monochrome babykamer? Dat dit alles behalve een saaie boel wordt zie je als je naar deze gave stickers van June Interiors kijkt. Ook de schoolbordsticker van KEK Amsterdam waar je ook nog op kunt schrijven is supercute!

Muurstickers voor echte jongens of meisjes

Je kunt de babykamer natuurlijk unisex inrichten. Maar wil je nu een echt typische jongens- of meisjeskamer creëren dan is er natuurlijk ook volop keus. Met deze leuke stickers van Moonwalk Teddybear voor jongens bijvoorbeeld. Stoer én schattig! Of de goudroze veertjes van Lilipinso via Hippekidskamer voor een zacht en lief effect voor meisjes.

Nog meer inspiratie

Er zijn zoveel leuke muurstickers voor de babykamer dat het wel heel moeilijk wordt om te kiezen. Groot of subtiel, monochroom of kleurrijk. Ben je er nog niet helemaal uit, dan hebben we nog wat leuke en hippe eyecatchers voor je op een rij gezet. Fun!

1. De gouden eenhoorns muursticker is van Hippekidskamer.
2. De roze flamingo's muursticker is van Mevrouw Aardbei.
3. De roze ballonnen muursticker is van Mevrouw Aardbei.
4. De cactussen muursticker is van Hippekidskamer.
5. De citroenen muursticker is van Mevrouw aardbei.
6. De citroenen muursticker is van Mevrouw Aardbei
7. De roze diamanten muursticker is van Moonwalk Teddybear.
8. De beer met paraplu muursticker is van June Interiors.
9. De muursticker van het meisje met de hond is van June Interiors.
10. De tipi's muursticker is van Mevrouw Aardbei.

Genoeg inspiratie! Welke muursticker is jouw favoriet? Laat het weten in een reactie!

Door

17 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.