Leuke winterkleding voor kinderen | Must-haves voor de najaarsgarderobe

De herfst is in volle gang en de winter komt eraan! Tijd om een najaarsgarderobe te shoppen voor je kids. Dit is de leukste winterkleding voor je kind!

Yes! Het najaar is begonnen. Het wordt buiten kouder en de blaadjes kleuren oranje. Tijd om de kledingkast van je kind(eren) klaar te maken voor de herfst en de winter! Deze items zijn echte must-haves en mogen niet ontbreken in de najaarsgarderobe van je kind. Dit is de leukste winterkleding voor kinderen!

Kinderkleding shoppen is altijd leuk om te doen! In de herfst- en wintergarderobe horen natuurlijk een aantal items thuis, zoals een warme jas, regenkleding en lekkere laarzen om de herfst en de winter mee door te komen. Met de juiste winterkleding voor je zoon of dochter kun je ook in de koudere maanden lekker naar buiten met je kindje. Deze items moet je absoluut aanschaffen!

Dreumes met hond buiten in de herfst

Buitenkleding 

Weer of geen weer, we zitten dit jaar al genoeg binnen! Of het dus regent of sneeuwt, en hoe koud het ook is… ga lekker naar buiten. Met deze toffe overalls en outdoor-kleding voor je kind maakt het niet uit hoe nat of koud het buiten is. Je bent klaar voor de regen met deze buitenkleding!

Collage buitenkleding kinderen

  1. H&M Waterafstotende overall
  2. H&M Outdoorbroek met bretels
  3. H&M Waterafstotende overall

Lekkere winterjas

Een goede, warme winterjas is natuurlijk ook een must-have in het najaar als je denkt aan winterkleding voor kinderen. Vooral als het een jas is die ook nog eens waterafstotend is! Een regenjas en winterjas in één, zeg maar. Dit zijn mijn favoriete exemplaren:

Collage winterjassen voor kinderen

  1. Zeeman Baby regenjas
  2. Noppies winterjas Vail
  3. Noppies jack Villiers
  4. HEMA kinderjas zwart
  5. Stutterheim regenjas Stockholm mini green

Sweater Weather

De herfst en de winter zijn dé seizoenen om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Lekker binnen cocoonen met dekentjes, een gezellig muziekje, een warm drankje én een fijne warme trui! Deze truien voor jongens en meisjes zijn must-haves voor in de kledingkast van jouw mini! Welke trui vind jij het leukste?

Collage truien voor kinderen

  1. Name it Trui loose fit
  2. HEMA Babytrui luipaard bruin
  3. H&M Ribgebreide trui
  4. H&M Jacquardgebreide trui
  5. Noppies sweater Franklin

Stoere boots

Als je het over leuke winterkleding voor kinderen hebt, mogen stoere laarzen niet ontbreken in de garderobe van je kind! Vergeet het idee dat regenlaarzen niet fashionable zijn, want de webshops staan vol met te gekke regenlaarzen voor kinderen en warme, gevoerde laarzen waar je kindje de hele winter mee vooruit kan. Alles voor warme en droge voetjes!

Collage winterlaarzen voor kinderen

  1. HEMA kinderregenlaarzen met licht zwart
  2. Bergstein Winterboot
  3. H&M Boots met teddy voering
  4. H&M Warmgevoerde boots
  5. Timberland Courma Kid

De zachtste pyjama’s en slaapzakken 

Lekker slapen in een warme pyjama of in een heerlijke dikke slaapzak… klinkt dat niet fijn? Voor je kindje is het fijn om ook ’s nachts lekker warm te blijven. Deze slaapzakken en pyjama’s zorgen voor een fijne en comfortabele nacht. Perfect om je kindje in de koude najaarsnachten lekker warm te houden.

Collage pyjama's en slaapzakken

  1. Puckababy Bag 4 Seasons - vier seizoenen-slaapzak
  2. HEMA babyslaapzak - padded - afritsmouw - grijs
  3. Little Label grandad pyjama - checkered blue
  4. Little Label pyjama meisjes - flower white
  5. HEMA kinderpyjama fleece hertje

Mutsen en sjaals

Als het echt koud wordt, zijn een lekkere sjaal en warme muts onmisbaar. Er zijn zo veel leuke winteraccessoires verkrijgbaar! Van wol, katoen en fleece; net wat je leuk vindt en bij je kind past. Met deze items krijg je gegarandeerd zin in kou en sneeuw.

Collage mutsen en sjaals

  1. HEMA kindermuts en sjaal wasbeer
  2. HEMA kindermuts bruin
  3. HEMA kindermuts + sjaal gebreid donkerblauw
  4. H&M Tweedelige set
  5. Zeeman jongenssjaal en -muts

Heb jij al leuke winterkleding ingeslagen voor je kind?

Lisse van de Groep

Door

30 december 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.