12x De leukste zonnehoedjes voor je kindje

12x De leukste zonnehoedjes voor je kindje

Ga jij binnenkort op vakantie en wil jij je kindje optimaal beschermen? Dan kunnen deze toffe zonnehoedjes zeker niet ontbreken!

Wanneer de zon lekker schijnt, is het heerlijk om een dagje naar het strand te gaan of lekker buiten te zijn met je kids. Hoewel frisse lucht heel goed is voor je baby, moet je er wel voor zorgen dat je je kindje optimaal beschermt. Wat dan zeker niet mag ontbreken is een zonnehoedje!

Een zonnehoedje beschermt niet alleen het hoofdje en de nek, maar je kids krijgen ook geen zon in de oogjes. Ideaal! Wil jij graag een zonnehoedje kopen voor je baby? Wij verzamelden de leukste zonnehoedjes!

Allerlei soorten en maten zonnehoedjes

Zonnehoedjes zijn er in allerlei soorten en maten. Van hoedjes met nekbescherming tot simpele zomerhoedjes. Maar welk hoedje past het best bij jouw kind? Als je je kindje optimaal wilt beschermen, kun je het beste gaan voor een hoedje met nekbescherming en een klep. Wil je voornamelijk het hoofdje beschermen tegen de zon? Dan kun je ook gerust gaan voor een simpel zomerhoedje. Met goede zonnebrandcrème voor kinderen is je kindje veilig om in de zon te spelen!

Uv-werende zonnehoedjes

UV-werende zonnehoedjes bieden de optimale bescherming voor je kindje. Deze zomerhoedjes beschermen het hoofdje, oren en nek en bieden dezelfde bescherming als een SPF50 of hoger. Met een touwtje eraan blijft het zomerhoedje ook nog eens goed zitten. Perfect voor een vakantie! 

BEKIJK OOK EENS: De leukste UV-zwemkleding voor kinderen

Nienke Wildhagen

Door

09 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.