Antislip sokken zijn dé uitkomst voor baby's

Antislip sokken zijn dé uitkomst voor baby's

Sokken en kleding met antislip zijn zó handig voor de fases van het kruipen en leren lopen. Ik ging op zoek naar leuke antislip sokken voor baby's.

Je baby groeit met de dag en doorloopt continu nieuwe fases. Hooray, nog even en je kind is straks een dreumes of zelfs al een peuter. Voor je het weet leert je kleine kruipen, staan en zelfs lopen! Eén ding is zeker, dit gebeurt met vallen en opstaan. Antislip sokken voor baby's maakt deze fase veel prettiger. In mijn zoektocht kwam ik zelfs antislip knee pads, leggings en maillots tegen!

Antislip sokken baby's

Je baby begint met het uitproberen van steeds meer nieuwe dingen. Zo gaat je baby steeds meer zitten, kruipen en vervolgens lopen. Deze fases vragen veel zelfvertrouwen van je baby om daadwerkelijk over te gaan tot het uitproberen ervan. Gladde oppervlaktes zijn dan niet echt prettig om het kruipen en het lopen te 'leren'. Met antislipkleding kruipt en loopt je baby stabieler. Dat scheelt af en toe weer een smakkerd! Of je kleintje echt sneller leert lopen of kruipen? Dat durf ik je niet te beloven, maar is in elk geval fijn dat een paar uitglijpartijen voorkomen worden. 

Soxs sokken antislip

De sokken van SOXS hebben best wel veel weg van de geitenwollen sokken van oma, maar deze zijn heel hip. Ze zien er misschien wat warm uit voor deze tijd van het jaar, maar de wol van deze sokken is juist ademend en vochtregulerend. Geen klamme zweetvoetjes voor jouw kleintje! En ze zijn elastisch, dus van het vervelende 'afzakkende sokken' gedoe heb je ook geen last.

Gobabygo anti-slip kleding

Het Deense GoBabyGo heeft ook een uitgebreide collectie antislip items ook speciaal voor baby's. Ja, zelfs knee pads, sokjes, leggings en maillots. En alles is unisex! Handig dus ook al je baby in de kruipfase gaat komen!

 

Hema antislip sokken

Ook de Hema bij jouw om de hoek heeft antislip sokken voor een fijn prijsje. Deze sokken hebben alleen niet zo veel antislip nopjes als de sokken van SOXS en GoBabyGo. 

 

Sibel Çiplak

Door

19 juli 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.