De leukste boxpakjes voor je baby

De leukste boxpakjes voor je baby

Bijna alle boxpakjes voor baby's zijn superschattig! Wij zochten voor jou de leukste uit!

Babykleding uitzoeken is misschien wel één van de leukste dingen om uit te zoeken als er een baby'tje op komst is. Eén van onze favoriete kleding-items voor baby's zijn boxpakjes! Deze pakjes uit één stuk zien er niet alleen super schattig uit, maar zijn vaak ook zacht en lekker warm. Een huispakje voor je baby, zullen we maar zeggen! Benieuwd welke boxpakjes er zijn? Wij verzamelden de allerleukste!

 

Boxpakjes voor jongens

Alle tinten blauw zijn natuurlijk altijd goed voor boxpakjes voor jongens! Maar pak ook eens uit met een andere kleur zoals groen, grijs of rood! Of ga voor leuke figuurtjes of grappige teksten.

 

Boxpakjes voor meisjes

Roze wordt vaak nog altijd gezien als dé kleur voor meisjes, maar ook lichtgrijze of witte boxpakjes staan supertof! Neem een boxpakje met stipjes of hartjes en je hebt een megaschattig pakje! 

 

Unisex boxpakjes

Wanneer je nog niet weet of je in verwachting bent van een jongen of meisje, is een unisex boxpakje perfect! Maar ook als je wel weet wat het wordt, is een neutraal pakje leuk! Neutrale kleuren zijn onder andere rood, lichtoranje, grijs of groen! 

 

LEES OOK10x De coolste baby- en kindersneakers

 
Nienke Wildhagen

Door

08 juli 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.