De leukste sneakers voor baby's

De leukste sneakers voor baby's

Is er iets schattiger dan kleine babysneakers?! We zetten de leukste sneakers voor baby's op een rij!

Sneakers voor baby's zijn echt het schattigste ooit. Natuurlijk wil jij als schoenenfreak dat jouw baby er net zo stijlvol bij loopt (oké, ligt…) als jij. Coole babysneakers mogen dus niet in zijn of haar kledingcollectie ontbreken! De meeste grote merken hebben allerlei stylish mini-varianten voor jouw kleine om in te shinen. We zetten de leukste sneakers voor baby's op een rij!

Hoe schattig zijn die ieniemienie babysneakers?! Ga jij voor een sportieve look met stoere witte sneakers of toch wat meer voor casual met een schattige print? Sneakers voor baby’s zijn ontzettend leuk en maken je baby’s outfit helemaal af.

TWINNING IS WINNING

Veel sneakers voor volwassenen zijn ook in mini-maatjes verkrijgbaar, waardoor je dezelfde schoenen kunt dragen als je baby. Hoe leuk?! ‘Twinnen’ met je kleintje is iets waar veel ouders (to be) zich op verheugen!

BABYSNEAKERS VOOR MEISJES

Veel sneakers voor baby’s zijn unisex, die kunnen dus prima door zowel jongetjes als meisjes gedragen worden. Sommige modellen zijn misschien toch iets leuker voor meisjes. Dit zijn de leukste sneakers voor babymeisjes:

sneakers voor baby meisjes

  1. Nike Force 1 babyschoentje van leer 
  2. Falcotto Naturino Conte Babyschoentje van leer 
  3. Shoesme Babyschoentje van leer
  4. Gebreide sneakers
  5. Sneakers met strik
  6. Zachte snoopy sneakers
  7. Hoge sneakers Minnie Mouse 
  8. Sneakers met teddy voering 

BABYSNEAKERS VOOR JONGENS

Natuurlijk mag je helemaal zelf weten wat je je baby aantrekt, maar er zijn ook veel sneakers voor baby’s die toch iets meer bij jongens passen. Dit zijn onze favorieten:

baby sneakers voor jongens

  1. Adidas Originals Superstar babyschoentje 
  2. Nike Max 90 babyschoentje met colour blocking  
  3. Tommy Hilfiger Babyschoentje met logo 
  4. Converse Chuck Taylor babyschoentje met logo
  5. Sneakers  
  6. Shoesme Babyschoentje van leer
  7. Sneakers met teddy voering
  8. Zachte sneakers

EERSTE LOOPSCHOENTJES VOOR BABY’S

Let wel op: babysneakers zijn niet altijd geschikt als eerste loopschoentjes voor baby’s. De eerste schoentjes waar je kindje echt op gaat (leren) lopen, moeten aan een aantal eisen voldoen om de groei en ontwikkeling van de voet niet in de weg te zitten. Er zijn dus wat dingen waar je op moet letten! Lees daar alles over in ons artikel over de eerste loopschoentjes van je baby.

Savannah Schreuter

Door

30 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.