Hema babyslofjes - 8 fijne slofjes voor je baby!

De Hema-babyslofjes zijn al jaren mijn favoriet. Waarom? Deze babyslofjes zitten echt heel goed, en ik raak die dingen altijd op de één of andere manier kwijt.

De Hema-babyslofjes zijn al jaren mijn favoriet. Waarom? Deze babyslofjes zitten echt heel goed, en ik raak die dingen altijd op de één of andere manier kwijt. Al drie keer ben ik thuis gekomen met één slofje. Oftewel: ik wil niet te veel geld uitgeven aan slofjes. Wel vind ik het belangrijk dat ze goed zitten (vooral het aantrekken moet makkelijk gaan) en dat de babyslofjes lekker warm zijn!

Heerlijk hema babyslofjes

Ik kreeg de tip: kijk eens bij de slofjes van de Hema. En ik ben verkocht! Ze zijn echt heel warm en mijn zoontje van 11 maanden wil eigenlijk gewoon niets aan zijn voeten hebben, dus het is wel fijn als je deze slofjes makkelijk aan kan trekken. Voor babyschoenen is het echt nog een beetje te vroeg. Als dit proces namelijk lekker snel gaat, heeft hij niet door dat hij slofjes aan heeft. Dus ja, ik ben bedreven om binnen 1 minuut deze dingen aan te trekken! Hahaha!

Meer fijne sloffen?

Ik ben op zoek gegaan naar mijn favo slofjes en heb ze hieronder gezet. Zowel mijn eerste als tweede kindje hebben deze gedragen. Mijn zoontje kan nog even op sloffen door, dus mocht jij een ultieme tip hebben voor een fijn merk, let me know!

Mijn favoriete babyslofjes

Hieronder zie je mijn favorieten! Hoop dat je wat leuks kunt vinden! De collectie van de Hema wisselt sowieso vaak en er komen steeds meer en leukere varianten op hun site staan!

 

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie