MiniMe loves: Petit Bateau

MiniMe loves: Petit Bateau

Met de kleertjes van Petit Bateau sla je nooit de plank mis. Deze zomer komt het merk met een superleuke lijn vol vrolijke kleurtjes en natuurlijk: streepjes!

Streepjes, streepjes, streepjes! We kunnen er niet genoeg van krijgen. Naast dat het gewoon erg leuk staat is het ook met van alles te combineren. Petit Bateau staat onder andere bekend om deze streepjes in hun collecties. In de zomer van 2017, komen de iconische streepjes ook in een warm, helder palet vol levendige kleuren zoals: fuchsia roze, kaki, intens paars, acid geel, grijs taupe en rijk groen. Cute!

iconische streepjes van petit bateau

Naast de bekende zwart-witte streep staat de zomer van 2017 dus helemaal in het teken van vrolijke kleurtjes! Van jurkjes tot shirtjes en van broekjes tot rompertjes. Wij worden er helemaal blij van. De winterse kou maakt langzaamaan plaats voor zachte lente temperaturen. Hoogste tijd om de kledingkast van je kleine weer te updaten dus.

Waar kun je deze must-haves shoppen?

De nieuwe lijn van Petit Bateau kun je, naast op hun eigen website, vinden bij o.a. de Bijenkorf, Zalando en Bol.com. Helaas moet je nog even afwachten, want de collectie staat nog niet online. Houd deze webshops dus goed in de gaten!

Sta jij al te popelen om je kindje in deze supertoffe outfits te steken? Laat ons vooral weten welke must-have jouw favoriet is!

Gabriëlle  Wuister

Door

07 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.