Het leukste waterspeelgoed voor in de zomer

Het leukste waterspeelgoed voor in de zomer

Wil je kind buitenspelen maar is het iets te warm? Met dit toffe waterspeelgoed zal je kleine zich zeker vermaken!

In de zomer is het heerlijk om buiten te spelen, maar op (hele) warme dagen is dat soms iets minder fijn... Hoe leuk is het dan om je kind buiten te laten afkoelen door supergaaf waterspeelgoed? Wij gingen voor je op pad en verzamelden het leukste waterspeelgoed waar kinderen zich de hele zomer mee kunnen vermaken!

Waterpistolen

Een waterpistool is misschien wel het bekendste waterspeelgoed dat bestaat, maar dat maakt het zeker niet minder leuk! Zowel jong als oud kan zich hiermee vermaken en je kunt er heerlijk mee afkoelen. Rennen en spuiten maar! 

 

Waterballonnen

Verras je kids met waterballonnen. Misschien niet geschikt voor de kleintjes, maar wel ideaal in de hete zomers. Een waterballon vullen met water zorgt al voor genoeg plezier! Houd een wedstrijdje wie elkaar het natst maakt of wie elkaar het meeste heeft geraakt. Fun gegarandeerd! En tegenwoordig heb je zelfs waterballonnen die zichzelf sluiten nadat deze gevuld zijn met water. Hoeven jij en je kids in ieder geval geen moeite meer te doen om er een knoopje in te leggen!

 

 

Waterbanen

Kinderen zijn graag bezig en vinden bootjes vaak fantastisch! Hoe leuk is dan om een waterbaan te hebben waar ze de hele dag lekker mee kunnen spelen, met bootjes kunnen varen én natuurlijk zichzelf kunnen nat spetteren? Supertof waterspeelgoed als je het ons vraagt! 

 

Zand- en watertafel

Zand- en watertafels zijn ideaal wanneer je kind lekker van kliederen houdt. Je hebt ze in verschillende soorten, zoals een schelpvorm, een zand/watertafel op pootjes en met verschillende speeltjes erbij. Zo kunnen ze heerlijk zandkastelen bouwen met modder, koekjes maken van zand en zichzelf lekker nat spetteren!

 

Waterglijbaan

Je kent het vast wel: een roetsjbaan waar je overheen kunt glijden door het nat te maken met water. Superleuk als vervanger van een zwembad, want nat zullen ze worden! Je kinderen kunnen heerlijk afkoelen op deze waterglijbanen en zullen zich prima vermaken!

 

Watersproeier

Speelgoed dat water in de rondte splasht heeft een hoge funfactor voor kinderen. Deze watersproeiers bevestig je meestal aan de kraan, waardoor er constant een straal water uit een fontein of een dier zal spuiten. Als dat niet lekker koel is!

 

LEES OOK10x De leukste zwembadjes voor in de tuin

Nienke Wildhagen

Door

14 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.