Kortingscode voor je geboortekaartjes | Bestel ze met 25% korting!

De mooiste geboortekaartjes én korting: dat klinkt als een gouden combinatie, toch? Wij hebben een kortingscode van maar liefst 25% voor je!

Wil jij korting op je geboortekaartjes? Daar hoef je waarschijnlijk niet lang over na te denken. JA, NATUURLIJK! Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij regelden een kortingscode van maar liefst 25% voor je. Picture perfect geboortekaartjes bestellen voor een leuke prijs? Lees dan snel verder!

Niet iedereen hecht evenveel waarde aan het geboortekaartje, want de aankondiging van de geboorte van een baby wordt vaak al via WhatsApp en social media gedaan. Toch vond ik het persoonlijk leuk om met een mooi kaartje officieel aan onze familie, vrienden en kennissen te laten weten dat onze Mila geboren was! Een tastbaar aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis.

Geboortekaartjes met korting

Geboortekaartjes zijn echter niet goedkoop. Als je een beetje iets moois en unieks wil, tikt dat al gauw aan. Je hebt er vaak ook best wat nodig, want die ene tante en verre buur vinden het wellicht ook leuk om wat van je te horen! MiniMe.nl to the rescue: wij hebben een kortingscode voor geboortekaartjes voor je gefixt!

Kinderen zijn duur, daar kom je vrij snel achter wanneer je tijdens je zwangerschap aan de slag gaat met je baby-uitzetlijst. Wat heb je een hoop spullen nodig! Korting op je geboortekaartjes is dan vast héél welkom. Zo hou je weer extra budget over voor bijvoorbeeld die ene kinderwagen die je supermooi, maar eigenlijk net iets te duur vindt.

Korting geboortekaartjes van Cotton Bird

Hoe profiteer je dan van korting op je geboortekaartjes, zonder in te leveren op kwaliteit? Nou, door ze te bestellen bij Cotton Bird

Wij zijn groot fan van de prachtige geboortecollectie van Cotton Bird. Je kunt kiezen uit allerlei stijlen: klassiek, trendy, kleurrijk, rustig, met foto, zonder foto en nog veel meer! Er zit vast iets voor je bij. Het leuke: je kunt de geboortekaartjes combineren met ander drukwerk, zoals posters, polaroid-foto’s of bedankjes in dezelfde stijl. En ook daarvoor geldt de kortingscode. Zo cool!

Zo bestel je geboortekaartjes met 25% korting

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden? Zo bestel je ze met 25% korting:

  • Vind jullie favoriete geboortekaartje of ander drukwerk in de geboortecollectie van Cotton Bird
  • Bewerk de kaart naar wens en doorloop het bestelproces
  • Gebruik de kortingscode MINIME25

Wij wensen je heel veel plezier met het vinden van jouw perfecte geboortekaartje!

Door

28 juni 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.