Kortingscode geboortekaartjes | Bestel je geboortekaartjes met korting!

Kortingscode geboortekaartjes | Bestel je geboortekaartjes met korting!

De mooiste geboortekaartjes én korting: Wij hebben bij Cotton Bird én Kaartje2go een leuke deal geregeld!

Wil jij korting op je geboortekaartjes? Daar hoef je waarschijnlijk niet lang over na te denken. JA, NATUURLIJK! Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij regelden een kortingscode voor je! En je kunt zelfs gratis geboortekaartjes winnen! Picture perfect geboortekaartjes bestellen voor een leuke prijs? Lees dan snel verder

Niet iedereen hecht evenveel waarde aan het geboortekaartje, want de aankondiging van de geboorte van een baby wordt vaak al via WhatsApp en social media gedaan. Maar het blijft mijn favoriet toch om een mooie kaart te sturen! Een tastbare herinnering voor jezelf, jouw kleine en je hele familie- en vriendenkring!

GEBOORTEKAARTJES MET KORTING

Geboortekaartjes zijn echter niet goedkoop, zeker niet als je iets moois en unieks wilt. Plus, vaak heb je er vaak best een groot aantal nodig; Die ene verre tante en die buurvrouw wil je natuurlijk ook met trots vertellen dat jullie ouders zijn geworden. Minime.nl to the rescue: Wij hebben de kortingscode geboortekaartjes voor je geregeld!

Kinderen zijn duur, daar kom je vrij snel achter wanneer je tijdens je zwangerschap aan de slag gaat met je baby-uitzetlijst. Wat heb je een hoop spullen nodig! Korting op je geboortekaartjes is dan vast héél welkom. Zo hou je weer extra budget over voor bijvoorbeeld die ene kinderwagen die je supermooi, maar eigenlijk net iets te duur vindt.

geboortekaartjes

KORTINGSCODE Kaartje2go

Dit is echt een unieke kans! Kaartje2go heeft je namelijk de kans om gratis geboortekaartjes** te winnen! Hoe fantastisch is dat?! Behalve deze te gekke actie hebben ze een enorme collectie aan geboortekaartjes en wij weten zeker dat er een passend kaartje voor jullie tussen zit! Denk aan een kaartje met eigen foto, een minimalistische geboortekaartje met de naam in chique typografie of een schattige silhouet! 

Zo bestel je geboortekaartjes wellicht helemaal gratis en krijg je sowieso 10% korting!

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden? Zo bestel je ze met 10% korting:

  • Schrijf je in voor de gratis geboortekaartjes** actie op Kaartje2go
  • Je ontvangt in ieder geval je 10% kortingscode
  • En bestel gratis jouw proefdruk!

** Ben je op officiële uitgerekende datum bevallen? Dan krijg je jouw geboortekaartjes helemaal gratis! Bekijk de actiepagina van Kaartje2go voor de voorwaarden.

geboortekaartje gratis bij kaartje2go met kortingsode

 kortingscode geboortekaartjes kaartje2go

Wij wensen je heel veel plezier met het vinden van jouw perfecte geboortekaartje!

Isabel Van Der Boog

Door

06 mei 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.