Geboortekaartje met foto | Wij geven je inspiratie!

Geboortekaartje met foto | Wij geven je inspiratie!

Een geboortekaartje met foto is heel uniek, er is immers maar één kersverse baby zoals die van jullie!

Veel new parents die de komst van hun kindje bekend willen maken, kiezen voor een geboortekaartje met foto van hun pasgeboren baby of hun gezin. Superleuk, want zoals jullie baby is er geen tweede! Met een foto van jullie kleintje wordt het geboortekaartje dus heel persoonlijk en uniek. Dit zijn de mooiste voorbeelden!

geboortekaartje met foto

Op het gebied van geboortekaartjes is er natuurlijk héél veel keus! Door te kiezen voor een geboortekaartje met foto, maak je het zoekgebied al een stukje kleiner. Maar dan nog kan het zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je graag op weg!

Een geboortekaartje met foto is, naast gewoon heel leuk, een mooie manier om niet alleen de geboorte van jullie kindje bekend te maken, maar hem of haar ook direct te showen aan de wereld! Je bent vast en zeker ontzettend trots op jullie nieuwe gezinslid, dus met een geboortekaartje met foto kun je gelijk laten zien hoe schattig hij of zij is.

Geboortekaartje met een losse foto

Heb je al een prachtig geboortekaartje zonder foto op het oog, maar wil je toch graag die speciale eerste foto van je newborn delen? Geen probleem! Met de INSTAX mini Link 2 printer kun je gemakkelijk een foto rechtstreeks op fotopapier printen en toevoegen aan je geboortekaartjes. Deze persoonlijke touch zal zeker gewaardeerd worden door trotse opa's, oma's, ooms en tantes!

Met de INSTAX mini Link 2 printer print je gemakkelijk foto's vanaf je telefoon. Door middel van Bluetooth werkt de printer samen met de gratis app op je smartphone. De foto's worden afgedrukt in INSTAX mini filmformaat, het perfecte formaatje voor het toevoegen van je lievelingsfoto aan de geboortekaartjes! 

Geboortekaartje met één foto

De meeste geboortekaartjes met foto hebben in het design plaats voor één mooi beeld. Meestal wordt dan gekozen voor een foto van de kersverse baby! Uiteraard is het ook superleuk om een foto van de baby met een eventueel broertje of zusje te gebruiken of eentje van het complete gezin!

Geboortekaartje met meerdere foto’s

Ook zijn er designs waarbij je meerdere foto’s kunt gebruiken voor het geboortekaartje. Dan is het het mooist als je een aantal foto’s gebruikt uit dezelfde serie, zodat de kleuren goed bij elkaar passen en het kaartje één geheel wordt. Doe je dat niet, dan bestaat de kans dat het wat druk wordt.

 geboortekaartjes met meer foto's

Geboortekaartje met losse fotostrip

Wat wij ook tegenkwamen in onze zoektocht naar de mooiste geboortekaartjes met foto, is een geboortekaartje met een losse fotostrip erbij! De fotostrip gaat dan in de binnenkant van de kaart en kan worden opgehangen als decoratie of als boekenlegger worden gebruikt. Hoe leuk!

 geboortekaartje strip

 

 

Isabel Van Der Boog

Door

25 april 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.