Geboortekaartje met foto - veel inspiratie!

Geboortekaartje met foto - veel inspiratie!

Een geboortekaartje met foto is heel uniek, er is immers maar één kersverse baby zoals die van jullie! Wij zochten de mooiste designs bij elkaar.

Veel new parents die de komst van hun kindje bekend willen maken, kiezen voor een geboortekaartje met foto van hun pasgeboren baby of hun gezin. Superleuk, want zoals jullie baby is er geen tweede! Met een foto van jullie kleintje wordt het geboortekaartje dus heel persoonlijk en uniek. Dit zijn de mooiste voorbeelden!

Op het gebied van geboortekaartjes is er natuurlijk héél veel keus! Door te kiezen voor een geboortekaartje met foto, maak je het zoekgebied al een stukje kleiner. Maar dan nog kan het zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen wij je graag op weg!

geboortekaartje met foto

Een geboortekaartje met foto is, naast gewoon heel leuk, een mooie manier om niet alleen de geboorte van jullie kindje bekend te maken, maar hem of haar ook direct te showen aan de wereld! Je bent vast en zeker ontzettend trots op jullie nieuwe gezinslid, dus met een geboortekaartje met foto kun je gelijk laten zien hoe schattig hij of zij is.

Foto van newbornshoot op het geboortekaartje

Helemaal tof is het als je na de bevalling een newbornshoot hebt gedaan. Professionele foto’s laten maken van je newborn en jullie gezin is sowieso een aanrader, maar daarnaast kun je zo’n supermooie foto dus ook heel goed gebruiken voor het geboortekaartje! Je kunt het geboortekaartje dan van tevoren alvast helemaal naar smaak ontwerpen bij je favoriete website en dan hoef je op het allerlaatst alleen nog de foto en de gegevens van je kindje toe te voegen.

LEES OOK: 5x De leukste newborn-fotografen

geboortekaartje met foto

geboortekaartje met 1 foto

Geboortekaartje met één foto

De meeste geboortekaartjes met foto hebben in het design plaats voor één mooi beeld. Meestal wordt dan gekozen voor een foto van de kersverse baby! Uiteraard is het ook superleuk om een foto van de baby met een eventueel broertje of zusje te gebruiken of eentje van het complete gezin!

Geboortekaartje met meerdere foto’s

Ook zijn er designs waarbij je meerdere foto’s kunt gebruiken voor het geboortekaartje. Dan is het het mooist als je een aantal foto’s gebruikt uit dezelfde serie, zodat de kleuren goed bij elkaar passen en het kaartje één geheel wordt. Doe je dat niet, dan bestaat de kans dat het wat druk wordt.

geboortekaartje met 4 foto's

Geboortekaartje met losse fotostrip

Wat wij ook tegenkwamen in onze zoektocht naar de mooiste geboortekaartjes met foto, is een geboortekaartje met een losse fotostrip erbij! De fotostrip gaat dan in de binnenkant van de kaart en kan worden opgehangen als decoratie of als boekenlegger worden gebruikt. Hoe leuk!

geboortekaartje met fotostrip

Inspiratie voor geboortekaartjes met foto

Overweeg jij een geboortekaartje met foto, maar kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Ik zocht de mooiste designs bij elkaar! Je kunt de kaartjes eigenlijk altijd nog helemaal naar eigen wens aanpassen, maar wie weet brengen onderstaande exemplaren je in ieder geval op ideeën!

geboortekaartje met fotocollage

geboortekaartje met passepartout

geboortekaartje met fotocollage

geboortekaartje met foto pastel

geboortekaartje met foto

geboortekaartje met 1 foto

geboortekaartje met fotocollage

geboortekaartje met 1 foto

Marieke van Boven

Door

03 februari 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.