Geboortekaartjes op karton - uniek!

Geboortekaartjes op karton - uniek!

Op zoek naar geboortekaartjes op karton? Stop met zoeken, I know for sure dat je ze gevonden hebt!

Geboortekaartjes op karton, waar vind je nou de allerleukste? Ben jij net als ik ook een sucker voor perfecte details en de leukste afwerkingen? Dan zijn deze geboortekaartjes echt iets voor jou!

Het is alweer een tijdje geleden dat we je voor het laatst hielpen met geboortekaartjesinspiratie. En dat terwijl we hier steeds zoveel leuks voorbij zien komen! De geboortekaartjes op karton zijn toch wel echt één van de up &  coming trends waar wij hier op kantoor volop aan mee doen. Dit is mijn fave!

Studiopup

Dennika (oprichtster van Studiopup.nl) is grafisch ontwerpster in hart en nieren. In 2016 werd ze voor het eerst moeder en raakte verdwaald in geboortekaartjesland. ''Ik wilde niet alleen een kaartje waar ik als ontwerper trots op was, maar ook eentje die verbaasde reacties zou opwekken bij de ontvangers.''  

De gehele collectie van Studiopup bestaat uit ontwerpen met een minimalistische touch waarbij het materiaal in de hoofdrol staat. De kaartjes worden voornamelijk gedrukt op gerecycled kraftkarton of grijskarton. Deze materialen hebben een natuurlijke uitstraling en daar zijn wij dol op. Niet alleen het karton maakt de geboortekaartjes uniek maar ook de lasertechniek voegt nog een extra touch toe! Studiopup biedt jou graag het perfecte totaalplaatje aan en daar houden wij van. Van de leukste geboortekaartjes tot gedrukte enveloppen en de leukste accessoires om het zo helemaal perfect te maken. 

Geboortekaartjes Collectie

Studiopup heeft drie verschillende collecties: lief, minimal en stoer. Naast de collecties bieden ze verschillende soorten kaarten aan: karton kaarten, laser kaarten en combi-laser kaarten. Meer informatie over de verschillende opties vind je op Studiopup.nl.

Geboortekaartjes op karton lief

Geboortekaartjes op karton minimal

Geboortekaartjes op karton stoer

Inspiratie: leuke teksten voor op het geboortekaartje 

Kartonnen Geboortelabels

Maak het geboortekaartje helemaal af met een geboortelabel. Kies voor een fotolabel of een kraamborrelkaartje.

Nog meer opties

Oké, als je nog niet helemaal in love was, dan word je dat bij deze. Studiopup is dol op mooie afwerkingen en de leukste details. Naast de geboortekaartjes en labels stoppen ze ook veel zorg in de buitenkant, het gaat tenslotte om het perfecte plaatje. Laat de enveloppen bedrukken, het scheelt je een hoop schrijfwerk en het ziet er op en top uit. Plak een bijpassend stickertje op de envelop en voilà, het perfecte geboortekaartje voor jouw soon to be born baby! 

Neem een kijkje op het Instagram account van Studiopup voor meer inspiratie. Enne, wist je dat onze Sarah het geboortekaartje van haar babyboy Mink heeft laten maken door Studiopup?

Vind jij de geboortekaartjes op karton van Studiopup ook helemaal te gek? 

Isabelle Spapé

Door

28 maart 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.