Stoere geboortekaartjes voor jongens

Stoere geboortekaartjes voor jongens

Als je op zoek bent naar het perfecte geboortekaartje, ben je waarschijnlijk lang aan het zoeken. Vind hier de leukste stoere geboortekaartjes voor jongens!

Op zoek naar een stoer geboortekaartje? Waarschijnlijk zit je al uren te struinen op internet naar het perfecte geboortekaartje maar is alles het net niet. Trust me, I know the struggle! 

Stoere geboortekaartjes Jongens 

Een geboortekaartje is er natuurlijk niet zo maar. Wanneer kies je een geboortekaartje uit? Je moet op tijd een keuze maken en proefkaartjes aanvragen. Voor de eeuwige twijfelaars onder ons zetten wij de 20 leukste stoere geboortekaartjes voor jongens op een rij. 

Stoere geboortekaartjes blauw

Blauw blijft een echte jongens kleur. Deze blauwe geboortekaartjes mochten absoluut niet ontbreken! Ze zijn ontzettend stoer en origineel. 

 

Dit kaartje is van Ohmyfabriq

 

Dit kaartje is van Bloom09

 

Dit kaartje is van Ohmyfabriq

Dit kaartje is van Hippe geboortekaartjes

Stoere geboortelabels

Natuurlijk hoef je het niet te houden bij een geboortekaartje. Ga voor een stoer geboortelabel. Super tof en ook nog eens ontzettend origineel!

Deze geboortelabels zijn van Bloom09

Deze geboortelabels zijn van Mooiook

Stoere geboortekaartjes zwart-wit

Zwart-wit betekend niet gelijk dat je voor safe speelt. Deze zwart-witte geboortekaartjes zijn onwijs stoer en super stijlvol!

Deze geboortekaartjes zijn van Lovez

Stoere geboortekaartjes jungle

Weet je nu al zeker dat jou boy een echte avonturier wordt? Deze stoere jungle geboortekaartjes zijn zonder twijfel super gaaf!

Dit geboortekaartje is van Tsjipgeboortekaartjes

Dit geboortekaartje is van Hetuilennestje

Dit geboortekaartje is van Bloom09

 

Dit geboortekaartje is van Tsjipgeboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes voertuigen

Bijna iedere jongen houdt wel van auto's, motoren en vrachtwagens. Misschien een beetje cheesy om een auto op een jongens geboortekaartje te zetten maar deze zijn echt super leuk!

Dit geboortekaartje is van Hipdesign

Dit geboortekaartje is van Lillybird

Dit geboortekaartje is van Hipdesign

Stoere geboortekaartjes karton

Last but not least de geboortekaartjes van karton. Door de kartonnen uitstraling super stoer en daarom mag die ook zeker niet ontbreken in dit lijstje! 

Deze geboortekaartjes zijn van Hippe geboortekaartjes

En, wat is jou favoriet?

Isabelle Spapé

Door

26 oktober 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.