Originele geboortekaartjes | Tips & inspiratie

Originele geboortekaartjes | Tips & inspiratie

Ben je op zoek naar originele geboortekaartjes? Dan zit je bij ons goed! Wij zetten leuke ideeën en tips voor je op een rij.

Originele geboortekaartjes: veel aanstaande ouders willen geen standaard geboortekaartje voor hun soon to be born baby, maar zoeken iets uniekers. Een kaartje dat echt bij hen past en niet al voor heel veel andere baby’s is gebruikt. Ben jij op zoek naar een origineel geboortekaartje? Wij doen suggesties!

Originele geboortekaartjes zijn, wat ons betreft, geboortekaartjes die niet al tientallen of zelfs honderden keren zijn gedrukt. Een origineel geboortekaartje heeft mooie details, is gemaakt van bijzonder papier of heeft speciale afwerkingen. Maar bovenal is het een kaartje dat helemaal bij jullie als (nieuw) gezin past! 

Wij gingen op zoek naar originele geboortekaartjes ter inspiratie, zodat je daar wellicht je eigen draai aan kunt geven!

LIEVE GEBOORTEKAARTJES

Lieve geboortekaartjes van Petite Fleur 

Op zoek naar een lief geboortekaartje? De exclusieve geboortekaartjes van Petite Fleur met zachte kleuren en een lieve uitstraling zijn stuk voor stuk prachtig. Kies jij voor dit lieve geboortekaartje met romantische kleuren en schattige bloemetjes? Ga je voor een diertje in combinatie met goudfolie op een zandkleurige achtergrond? Of ben jij fan van een kaartje met een lieve illustratie en zachte pasteltinten? Voor welk kaartje je ook kiest, in de editor kun je alle illustraties afzonderlijk verplaatsen en bijvoorbeeld kiezen voor foliedruk, zodat het kaartje helemaal naar wens is. Wij zijn fan van de mooie kaartjes van Petite Fleur!

lief geboortekaartje

LEES OOKTekst op het geboortekaartje: leuke inspiratie!

Lieve geboortekaartjes in zacht pastel

Zacht pastel is altijd goed als het om geboortekaartjes gaat. Het is helemaal origineel als je het combineert met illustraties en foliedruk. Zachte kleuren als oudroze en hemelsblauw zijn geweldig en schattige tekeningetjes van dieren, planten of bloemen maken het helemaal af. Deze originele geboortekaartjes in pastel hebben een rustige, niet te drukke uitstraling.

geboortekaartje lief, leuk & eigen

Originele geboortekaartjes in speciale vorm

Mag het van jou wel een beetje anders? Dan vind je een kaartje als deze vast geweldig! Een kaartje wat er echt uitspringt en precies aangeeft hoe uniek jullie kindje is. Hoe mooi is dit prachtige kaartje met bosdiertjes?

Geboortekaartje met speciale vorm

Originele geboortekaartjes met strikje

Dit zien we zeker niet vaak, en geboortekaartje met strikje! Schattig, uniek en vintage, een geweldige combinatie voor een leuk geboortekaartje. De strikjes zijn er in allerlei kleuren en zorgen ervoor dat het kaartje er uitspringt. 

Geboortekaartje met strikje

Trendy geboortekaartjes

Ook geboortekaartjes die meegaan met de laatste trends, kunnen toch origineel zijn. Je kunt ze namelijk naar eigen wens en smaak aanpassen. Wil je helemaal met de tijd meegaan? Kies dan voor subtiele goud- of koperkleurige details, sierlijke lettertypes, strakke lijnen en kleur!

LEES OOK: Wanneer kies je een geboortekaartje uit?

Geboortekaartje met foto

Originele geboortekaartjes met foto

Bij alle bovenstaande originele geboortekaartjes kun je ervoor kiezen om wel of geen foto van je newborn toe te voegen. Als je wél een foto van je baby op het geboortekaartje zet, maakt dat ‘m natuurlijk gelijk een stuk unieker en persoonlijker! Soms krijgt het geboortekaartje dan wel een wat drukkere uitstraling (dat ligt natuurlijk helemaal aan het ontwerp).

Er zijn heel veel manieren om een foto van je kindje op het geboortekaartje te verwerken. Het belangrijkst is dat je een mooie foto kiest waar je jaren later nog steeds blij van wordt als je ernaar kijkt!

Isabel Van Der Boog

Door

12 januari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.