Zomerse geboortekaartjes | De leukste inspiratie

Zomerse geboortekaartjes | De leukste inspiratie

Wordt jouw soon to be born baby een zomerkindje? Dat komt goed uit! We selecteerden 26 zomerse geboortekaartjes om jou van inspiratie te voorzien!

Het kan zó lastig zijn om een geboortekaartje uit te zoeken. Er is zo veel leuks te krijgen! Voor alle soon to be born zomerbaby's (of als je gewoon een enorme zomerfreak bent) deel ik mijn vondsten. Dit zijn onze favo zomerse geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Om blij van te worden! 

Zomerse geboortekaartjes van Studionouk

Met moeite hebben we het bij deze zes kaartjes gelaten, want echt: we vinden élk kaartje van StudioNouk zo cute. 

the birds & the bees

De geboortekaartjes van The Birds and the Bees zijn echt uniek. Ze spelen superleuk in op de modetrends van het seizoen en verwerken dit op een creatieve manier. Hoe leuk is het ijsje? En ik zag nog veel meer zomerse ontwerpen.

LEES OOK: Wanneer kies je een geboortekaartje uit?

atelier june

Deze vrolijke ontwerpen zijn slechts een paar voorbeelden van al het leuks dat je vindt bij Atelier June

Coco flamingo

Op zoek naar een clean, lieflijk geboortekaartje? Deze mooie ontwerpen zijn van de Belgische website Coco Flamingo. Ze zijn zowel dromerig als strak!

Heb jij een van deze te leuke geboortekaartjes gekozen? Let us know!

Vind de mooiste geboortekaartjes!

Nog meer inspiratie op doen voor je geboortekaartjes? Via onze handige bedrijvengids vind je de leukste, mooiste en meest professionele leveranciers op dit gebied.

Neem snel een kijkje in ons overzicht!

Isabelle Spapé

Door

22 oktober 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.