Voordelen voor zwangere vrouwen

Zwanger zijn heeft zeker zijn voordelen! Zijn die er dan? Echt wel! Kom in die positieve vibe en lees deze voordelen!

Voordelen voor zwangere vrouwen? Zijn die er dan? Je hebt misschien verschillende zwangerschapsverschijnselen, wordt zwaarder en krijgt zere voeten (en nog tig andere dingen). Toch zijn er ook genoeg voordelen voor een zwangere vrouw. Hieronder staan verhalen van vrouwen die hun zwangerschap erg goed in hun voordeel wisten te gebruiken. 

Feestjes

Sommige feestjes wil je gewoon echt niet naartoe...

Ik kon onder een saaie verjaardag van een vage kennis uitkomen. Mijn man maakte ook maar wat graag gebruik van mijn zwangerschap om dingen af te zeggen.

Afwas

Die taak waar echt iedereen onderuit probeert te komen.

Aan het begin van de zwangerschap maakte de geur van vieze vaat me zo misselijk dat mijn man die taak overnam. Ik heb hem nooit verteld dat ik erg snel over die afkeer heen was. Dat waren een paar fantastische afwas-loze maanden!

Bonnen

Leugentje om bestwil?

Ik kwam onder een bon uit voor te hard rijden omdat ik zei dat ik naar de wc moest.

Bakkerij

Eetbuien. Hebben we ze weer.

Ik had een tijd lang last van een ontzettende craving naar appeldonuts van een lokale bakkerij. Kwam ik daar een keer, was de bakkerij al dicht! Ik vertelde van mijn craving aan een medewerker die nog aanwezig was en die presteerde het ergens een hele doos vandaan te halen. Score!

Parkeerplaats

Feeling like a queen...

Ik gebruikte altijd de speciale parkeerplaatsen voor zwangeren en liet mensen mijn spullen dragen. Met al die nadelen van de zwangerschap vond ik het niet erg van de voordelen te genieten!

Vliegtuig

Dan is vliegen pas relaxt!

Voor ik het vliegtuig instapte vroeg ik of ik in een stoel bij het gangpad mocht zitten, omdat ik snel naar de wc moest kunnen lopen. Nadat mijn nieuwe ticket bij de gate geprint was gaf de stewardess het aan me, knipoogde en zei dat ik naar zone 1 mocht. Ik zat supercomfortabel in mijn grote, eersteklas stoel!

Concert

Superservice.

Bij een U2 concert vertelde ik de beveiliging dat ik zwanger was zodat ik geen steile helling op hoefde te lopen (ik had eigenlijk hoogtevrees). Ze lieten me de VIP-lift gebruiken - en ik was pas twee maanden zwanger!

Hebben jullie nog leuke verhalen van de voordelen die je had tijdens je zwangerschap? We horen ze graag!

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.