Gespot: My Sweet Shoe kinderschoenen

Gespot: My Sweet Shoe kinderschoenen

My Sweet Shoe heeft hippe, kleurrijke meisjes- en damesschoenen in de collectie die ook nog eens lekker zitten.

Jij en je minime kunnen dus gezellig samen gaan shoppen. In de nieuwe wintercollectie zien we dat de dierenprint-hype van dit jaar doorzet. Ook de vintagelook is nog hot en er zijn een aantal bijzondere bronzen schoenen in de collectie te vinden. 

De dierenprint-trend lijkt maar niet op de houden. Al gezien in dekentjes, inbakerdoeken, slabbetjes en zelfs maxi-cosi's en nu dus ook op kinderschoenen. Luipaard-, krokodillen- en zebraprints zijn verwerkt in ontwerpen van My Sweet Shoe en gemaakt op verschillende materialen zoals suède en lak. Daarnaast hebben ze schoenen die zijn gemaakt van ruige leersoorten in vintage-kleuren als khaki en donkere metallics. 

Bijzondere schoenen

My Sweet Shoe heeft naast de laatste trends ook ontzettend veel andere bijzondere soorten schoenen voor je minime. Laarzen, veterschoenen, sneakers, ballerina's, sandalen en bandschoentjes voor speciale gelegenheden hebben ze in felle kleuren en afgewerkt met bijzondere details.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.