Gespot: sieraden met een persoonlijke boodschap

Gespot: sieraden met een persoonlijke boodschap

Loutas heeft een mooie sieradenlijn ontworpen speciaal gericht op mensen die een persoonlijk sieraad willen dragen. Ontwerp zelf je sieraad of geef er een kado.

De sieraden kan je namelijk voor een groot deel zelf ontwerpen door kleuren te kiezen, een persoonlijke boodschap te laten graveren of een foto erin te verwerken. Een leuk kado-idee!

Loutas sieradenlijn

Loutas is echt een merk voor moeders door moeders (oprichtster Milou is zelf moeder). Ze weet als geen ander dat moeders trots zijn op hun kinderen en ze graag een foto bij zich willen dragen. Daarom ontwierp ze een sieradenlijn die je kan personaliseren met kleuren, foto's, initialen en spreuken.

Persoonlijke sieraden

De leren armbanden en sleutelhangers zijn ontworpen in rustige kleuren zoals beige, roomwit, en grijsblauw, maar ook zomerse tinten als mint, aqua en perzik. Je kan zelf kiezen wat voor bedels en sliders je erop wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een beige armband met roze, blauwe en paarse sliders. Wil je graag de naam van je kind of een foto op een slider? Je kan die zelf ontwerpen en bestellen op de website van Loutas.

Geboortesteentjes

De kettingen en bedels zijn van zilverkleurig metaal gemaakt en kan je combineren met geboortesteentjes in verschillende kleuren. Ook kan je zelf bedels laten bedrukken met een persoonlijke uitspraak.

Bestellen?

Wil je een sieraad met persoonlijke boodschap bestellen? In de webshop van Loutas heb je al een leren armband voor €5,95 en een slider voor €3,95.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.