De leukste strandspeeltjes die je kind allemaal wil hebben!

Ga jij met mooi weer ook het liefst naar het strand? Met deze toffe strandspeeltjes weet je zeker dat je kids zichzelf prima kunnen vermaken!

Wanneer het zonnetje schijnt, is het heerlijk om een dagje op het strand te vertoeven met je kids. Hier kunnen ze zich helemaal uitleven door heerlijk te rennen, te zwemmen of te spelen. Neem wat leuke strandspeeltjes mee en ze zijn de hele dag zoet! Wij hebben daarom een lijst met de leukste strandspeeltjes voor kinderen!

STRANDBAL

Een strandbal is ideaal voor de actieve kinderen die het liefst de hele dag rondrennen. Deze lichte bal kan makkelijk het water in en is perfect om over te gooien of om er mee te voetballen. Is jouw kind helemaal weg van Frozen of Cars? Koop dan een strandbal met dit thema. Ze zullen er weg van zijn!

 

BEACHBALL SET

Is je kind al wat ouder? Dan is een beachball-setje superleuk om mee te spelen. Heerlijk om in het water of op het zand een potje te tennissen!

 

EMMERSETJE

De beste plek om lekker te kunnen kliederen, is toch wel het strand! Neem een emmersetje met wat schepjes mee en laat je kind grote kuilen graven of een zandkasteel bouwen. Gegarandeerd dat ze de hele dag zoet zijn!

 

CATCH-VANGBALSETJE

Wanneer je kind nog niet oud genoeg is voor een beachball-set, is een catch-vangbalsetje misschien iets voor hen! Het grote oppervlak van de vangbatjes met klittenband maakt het een stuk makkelijk om de bal te vangen, wat weer zorgt voor eindeloos speelplezier!

 

LEES OOK: Checklist: met je kind naar het strand

FRISBEE

Een frisbee is heerlijk als je kinderen lekker actief willen zijn. Gooien en rennen maar!

 

VOETBAL

Voetballen is leuk voor jong én oud! Het ideale speelgoed voor een dagje strand waarbij ze lekker kunnen rennen en ravotten.

 

KINDERBOEKJES

Zijn je kids helemaal uitgeblust tijdens een dagje strand? Laat ze tussendoor een kinderboek lezen. Zo kunnen ze even tot rust komen én hoeven ze zich niet te vervelen.

 

SCHEPNETJE

Speelt je kind het liefst in het water? Dan is een schepnetje perfect! Laat ze hiermee schelpjes in de zee oprapen of gooi wat drijvende speelgoedjes in het water en laat ze die verzamelen. Superleuk om ze zo bezig te houden.

 

LEES OOK: Het tofste buitenspeelgoed

Door

24 april 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.