Leuk strandspeelgoed voor kinderen

Leuk strandspeelgoed voor kinderen

Ga jij met mooi weer ook het liefst naar het strand? Met dit toffe strandspeelgoed weet je zeker dat je kids zichzelf prima kunnen vermaken!

Als je naar het strand gaat, is het wel zo handig en leuk om wat strandspeelgoed mee te nemen. Dan weet je zeker dat je kids zich wel een tijdje zullen vermaken met zand en water! Strandspeeltjes zijn er in allerlei soorten en maten en voor alle leeftijden. Wij maakten een lijst met het leukste strandspeelgoed voor kinderen!

Wanneer de zon schijnt, is het heerlijk om een dagje op het strand te vertoeven met je kids. Hier kunnen ze zich helemaal uitleven door heerlijk te rennen, zwemmen en spelen. Maak samen een groot fort, een magisch zandkasteel of gave zandsculpturen. Neem wat leuke strandspeeltjes mee en ze zijn de hele dag zoet!

zwangere vrouw met dochter en zoon op strand

STRANDBAL

Een strandbal is ideaal voor actieve kinderen die het liefst de hele dag rondrennen. Deze lichte bal kan mee het water in en is perfect om over te gooien of om ermee te voetballen. Is jouw kind helemaal weg van Frozen of Cars? Koop dan een strandbal met dit thema. Ze zullen er weg van zijn!

collage met strandballen

  1. Opblaasbare strandbal Paw Patrol 50 cm
  2. Frozen beachbal
  3. Opblaasbare strandbal wereldbol
  4. Opblaasbare Geel Rood Blauwe Witte Kinder Strandbal
  5. Rubo Toys Nijntje Strandbal
  6. Free And Easy Opblaasbare Splashbal Zeedier

Beachball-set

Is je kind al wat ouder? Dan is een beachball-setje superleuk om mee te spelen. Heerlijk om in de branding of op het zand een potje te tennissen!

Voetbal

Voetballen is leuk voor jong én oud! Het ideale speelgoed voor een dagje strand waarmee kinderen lekker kunnen rennen en ravotten. Wedden dat ze aan het einde van de stranddag lekker moe zijn?

collage met beachbal setjes

  1. Beachball vangspel set
  2. Beach Ball Set - 2 Pallets + Bal - Blauw
  3. Waimea Beach Peddelbal Set met Foam Grip
  4. Avento Voetbal Glossy - Fluororanje/Zwart - 5
  5. Foam soft voetbal blauw
  6. Voetbal bal plastic 4 stuks 23 cm

LEES OOK: Checklist: met je kind naar het strand

FRISBEE

Een frisbee is ook heerlijk strandspeelgoed als je kinderen lekker actief willen zijn. Gooien en rennen maar! Misschien kunnen ze je verleiden om ook een potje mee te doen?

SCHEPNETJE

Speelt je kind het liefst in het water? Dan is een schepnetje perfect als strandspeeltje! Laat ze hiermee schelpjes in de zee oprapen of gooi wat drijvende speelgoedjes in het water en laat ze die verzamelen. Superleuk om ze zo bezig te houden!

LEES OOK: Het tofste buitenspeelgoed

Setje met emmertje, schepje & vormpjes

De beste plek om lekker te kunnen kliederen, is toch wel het strand! Neem een emmertje, schepje, harkje en wat vormpjes mee en laat je kind grote kuilen graven of een zandkasteel bouwen. Daar zijn ze wel even zoet mee!

collage met strandspeelgoed

  1. Aerobie Werpring Geel
  2. Oranje speelgoed frisbee 21 cm
  3. Scrunch net roze
  4. HABA Schepnet
  5. Emmerset 17 Ice Cream 7dlg
  6. Kasteel Emmerset 7-delig

KINDERBOEKJES

Zijn je kids helemaal uitgeblust tijdens een dagje strand? Laat ze tussendoor een kinderboek lezen. Zo kunnen ze even tot rust komen én hoeven ze zich niet te vervelen.

LEES OOK: 25x Leuke en tijdlozen boeken voor kinderen 

Leuke strandspeelgoed-merken

Er zijn een aantal toffe merken die mooi strandspeelgoed verkopen en er komen er steeds meer bij! Ben jij van plan komende zomer vaak naar het strand te gaan? Check dan vooral deze gave merken en items eens.

Deze speeltjes voor op het strand zijn echte must-haves:

Quut beach toys

Quut is een kleurrijk, kindvriendelijk en duurzaam strandspeelgoed-merk. Van speelgoed om mee te bouwen tot spelletjes op het strand: dit merk heeft het allemaal. Het speelgoed is vaak multifunctioneel, het materiaal is sterk en ze hebben (afge)ronde vormen. Dit maakt het handig en leuk strandspeelgoed voor jouw kind!

collage met QUUT strandspeelgoed

  1. Quut zandstapeltoren pira
  2. Quut zandbalspel ringo
  3. Quut zandemmer ballo
  4. Quut frisbee en zandzeef

Funkit Scrunch

De producten van Funkit Scrunch zijn gemaakt van 100% (niet giftig) siliconen en herbruikbaar. Ze zijn super flexibel waardoor ze gemakkelijk mee te nemen en op te bergen zijn. De producten zijn zo gemaakt dat je er jaren plezier van kunt hebben. Daarnaast hebben deze producten super leuke kleurtjes en een hele mooie vormgeving. Als het om leuk strandspeelgoed gaat, staat dit merk bij ons hoog op het lijstje!

collage met funkit speelgoed

  1. Funkit world scrunch emmer
  2. Funkit world scrunch zandschepje
  3. Funkit world scrunch frisbee
  4. Funkit world scrunch gieter

Liewood

Het mooie Scandinavische merk Liewood, met mooie patronen, gave pastelkleuren en zacht materiaal is ideaal voor een dagje strand met je kids. Dit leuke strandspeelgoed past qua stijl allemaal perfect bij elkaar. Het oog wil soms ook wat, niet waar?

collage met liewood speelgoed

  1. Strandset Liewood
  2. Siliconen strandset Liewood
  3. Siliconen emmer Liewood
  4. Siliconen schepje Liewood
  5. Siliconen gieter Liewood

Playmobil 123 Sand

Spelen met de Playmobil Sand-collectie zorgt ervoor dat de fantasie van je kind de vrije loop kan gaan. Met de creatieve speelsets kunnen kinderen zandkastelen en taarten bouwen en deze decoreren met de leukste stempels.

collage met playmobil

  1. Playmobil 123 Sand Zandbakkerij
  2. Playmobil 123 Sand Zandkasteel
  3. Playmobil Sand kiepwagen met emmer
  4. Playmobil Sand Kiepemmer
Savannah Schreuter

Door

02 juli 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.