Gespot! De SwimFin: zo wordt zwemmen nóg leuker

Gespot! De SwimFin: zo wordt zwemmen nóg leuker

Vindt je kindje het water wel leuk, maar toch nog een beetje spannend? SwimFin to the rescue! Deze stoere haaienvin zorgt voor meer veiligheid en zelfvertrouwen.

Kindjes die al op zwemles zitten, willen op vakantie of tijdens het vrij zwemmen natuurlijk geen zwembandjes meer om. Daar zijn ze al veel te groot voor! Wij hebben dé oplossing gevonden: de SwimFin.

wat is een SwimFin

De SwimFin is een drijfhulpmiddel op de rug van je kindje in de vorm van een haaienvin. Het wordt om de borst en het middel met klittenband vastgebonden en zit op die manier stevig vast, maar niet in de weg. Je kleine heeft hierdoor alle bewegingsvrijheid om zich lekker uit te leven in het water. En hij ziet er ook nog eens hartstikke cool uit!

Veiligheid & zelfvertrouwen

De haaienvin rust op het zwaartepunt van het lichaam, waardoor kinderen tijdens het zwemmen goed in balans blijven. Zo krijgen ze op een leuke, speelse manier het zwemmen (beter) onder de knie. Je kunt ermee de schoolslag leren, maar ook de borst- en rugcrawl als ze dat willen. Naast stabiliteit, zorgt de SwimFin ook voor meer veiligheid en een boost zelfvertrouwen in het water.

Voor wie geschikt?

De SwimFin is geschikt voor kinderen van ongeveer 18 maanden tot 12 jaar en kan een gewicht dragen van ongeveer 15 tot 100 kilo. Ze zijn erg licht in gewicht (242 gram) en met de speciaal ontworpen handige rugzak neem je ‘m makkelijk overal mee naartoe.

Je shopt de SwimFin o.a. bij bol.com >>

 

Marieke van Boven

Door

15 juli 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.