Wobbel board: een echte musthave!

Is een Wobbel board een echte musthave of kun je het beter aan je voorbij laten gaan? De meningen zijn nogal verdeeld!

Toen ik het Wobbel board voor het eerst voorbij zag komen wist ik niet echt wat kids hier mee aan moesten. Want let's be honest, het is en blijft een houten plank... Na het zien van deze te leuke foto's neem ik al mijn woorden terug, want wat is een Wobbel board leuk!

Wat kan je met een wobbel board

Een Wobbel board is een balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, racebaan, loungestoel en je kunt het gebruiken als opstapje. Multifunctioneel kun je wel zeggen. Eigenlijk is het alles wat je kindje er van kan maken. Het doel van een Wobbel board is om de fantasie van je kindje te stimuleren, balans en evenwicht te ontwikkelen maar vooral heel veel speel plezier. 

Wobbel360

Naast de originele Wobbel boards is er nu ook een Wobbel360. Dit bord is 360º rond en heeft daardoor hele andere functies. Een Wobbel360 is vooral een balansbord, wel kun je er met een beetje fantasie weer van alles van maken. Je kunt er in draaien, wobbelen en zitten. Draai de 360 wobbel om en je hebt een podium, berg, kruk of troon.

De prijzen liggen ongeveer tussen de €84,95 en €149,-

Musthave?

In de Mombitious Facebook groep (de groep met MiniMe mama's) vroegen we wat hun ervaring met een Wobbel board is. Dit vonden wij waardevolle reacties.

Wobbel board huren

''Mijn zoon kreeg dit voor zijn vierde verjaardag. Hij vond het even leuk maar speelde er niet veel mee. Wat ze er niet bij zeggen is dat ze erop wipwappen en dan kunnen de vingertjes er tussen komen, auw! Inmiddels verkocht. Tip: bij creatimber kun je er eerst eentje huren voor bijvoorbeeld een maand, dan weet je vaak al of het iets is voor je kindje''

- Jennifer

Paar keer per week

''Fayenne heeft sinds kort ook een Wobbel board en is pas 5 jaar geworden. Ze pakt hem elke week wel een keertje om mee te wobbelen of te spelen.''

- Iris

Ook voor volwassenen

Hier wordt het Wobbel board niet alleen gebruikt door onze kids, ook papa en mama zijn regelmatig in de weer met het Wobbel board.

- Marjolein

Conclusie 

De meningen zijn nog al verdeeld. Ik denk dat je even moet na denken over hoe fantasierijk jouw kindje is. Zo niet zou ik het niet aanraden aangezien het nogal een prijskaartje heeft. Een Wobbel board op het kinderdag verblijf of de peuterspeelzaal lijkt me dan weer super leuk! Op die manier maken meerdere kids er gebruik van en kunnen ze ook samen ontdekken.

Lees ook: Super leuk caravanbed

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.