Wat ik koop voor baby twee

Wat ik koop voor baby twee

De tweede komt eraan maar wat koop je eigenlijk? Je hebt natuurlijk al aardig veel in huis van de eerste. Ik heb wat nieuwe producten gespot die ik zeker weten in huis ga halen!

Het tweede kindje komt eraan! Eigenlijk heb je bij de tweede alles wel in huis. Ik weet nog niet wat het wordt, dus ik zal als het een jongen wordt écht nog wel wat babykleding moeten kopen. Maar, voor de rest heb ik al heel veel in huis. Toch heb ik een aantal nieuwe producten gespot die ik zeker weten in huis wil halen! Hier is mijn lijst van wat ik koop voor baby twee!

Een co-sleeper

Ik ben lang op zoek geweest naar de perfecte co-sleeper. Eigenlijk wilde ik voor zo’n nestje gaan. Alleen omdat Maud ‘s nachts nog wel eens tussen ons in komt liggen, lijkt me dat niet praktisch. Aangezien ik helemaal happy ben met ons nieuwe huis en dus ook slaapkamer ben ik super blij dat ik deze fancy co-sleeper (€399) heb gevonden.

Lees ook ons artikel over de voordelen van een co sleeping

Stokke wippertje

De Stokke wipstoel hoef ik niet nieuw te kopen, want ik heb deze al in huis gehaald met Maud. Maar ik had deze pas gekocht toen ze vier maanden was. Ik ben wel heel blij dat ik deze met de newborn set nu vanaf het begin kan gebruiken. Ik vind het heerlijk om als gezin aan tafel te zitten en met elkaar te eten. Ideaal dat onze kleinste er dan meteen bij kan zitten. Ik heb er ook een review over geschreven. 

Duo kinderwagen

Ik ben super lucky want ik krijg een Bugaboo Donkey! Ben er onwijs blij mee! Maud loopt nog geen hele afstanden. Je weet vast hoe het gaat. Een ommetje naar de kinderboerderij en puntje bij paaltje loop ik met een step in mijn handen en Maud die boos is omdat ik haar moet tillen (en ik dat nu niet kan ivm bekkeninstabiliteit). Straks met deze kinderwagen kunnen we makkelijk met zijn drietjes op pad! En als Maud wel loopt kan ik heel makkelijk boodschappen kwijt zonder enorm te bukken. Yess!

Nieuwe luiertas

Mijn vorige luiertas vond ik echt een grote miskoop. Veel te groot, dus ga ik op zoek naar een luiertas die een stuk overzichtelijker is dan mijn vorige. Ook heb ik voor Maud haar spulletjes een handig rugtasje gekocht van Fjallraven. 

Babykleding voor baby twee

Zoals je misschien al eerder hebt gelezen, weet ik het geslacht van ons hummeltje nog niet. Bij Maud wist ik het ook niet, dus heb ik nog wel wat unisex babykleding liggen. Op één of andere mysterieuze wijze hadden we binnen 3 dagen roze kleding in huis (terwijl ik dacht dat ik roze niets zou vinden! Haha!) Hoe dan ook natuurlijk koop ik al wel wat leuke unisex kleding. Dit vind ik leuke kleertjes:

1. BABYFACE (€19,95)  gemêleerde sweater met tekst
2. NOPPIES (€22,99) playsuit

Inrichting van de babykamer

Ik koop geen hele nieuwe inrichting voor baby twee natuurlijk. Ik hergebruik alleen de commode en het schattige Stokke wiegje (waar ik zo blij mee ben). Ik heb een nieuwe kledingkast, maar ook leuke nieuwe decoraties. Ik vind het heerlijk om alles weer leuk bij elkaar te zoeken. In de babykamer van Maud was alles oranje. Ik had voor die kleur gekozen omdat we toen ook nog niet wisten wat voor geslacht het ging worden. Dit keer ga ik voor mint groen en turquoise. Als ik nog een beetje tijd heb zal ik hier ook nog een leuk item overschrijven!

Om het nog wat makkelijker te maken hebben we een uitzetlijst voor een tweede kindje!

Sarah Glasbergen

Door

21 januari 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.