11x Leuke Valentijnscadeaus voor moeders

11x Leuke Valentijnscadeaus voor moeders

Valentijnsdag is echt wel een goede reden om elkaar eens in de watten te leggen, vinden wij. Op zoek naar een leuk Valentijnscadeau voor moeders? Check onze tips!

Wil jij je partner met Valentijnsdag verrassen en ben je dus op zoek naar een leuk Valentijnscadeau voor moeders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maakten een lijstje met kado’s die bij moms (to be) zeker in de smaak gaan vallen op 14 februari. Hiermee scoor jij punten!

Valentijnsdag! Een dag die helemaal om de liefde draait, what’s not to like? En een extra kadootje zeggen wij geen nee tegen hoor... Of je nou iets krijgt als moeder of als geliefde; wie vindt het nou niet leuk om verrast te worden? Er kan niet genoeg liefde en genegenheid zijn wat mij betreft! Yay! Daarom verzamelde ik mooie Valentijnscadeaus voor moeders waar je zéker mee aan kunt komen

1. Vaas met bloemen

Dit idee heb je waarschijnlijk gehad maar misschien weggedrukt omdat het een beetje een cliché is. Bloemen als Valentijnscadeau zijn misschien cliché, maar daardoor zeker niet een slecht cadeau! Samen met een mooie vaas erbij maak je dit cadeau helemaal af. Het geeft net wat extra's en dat verdienen moeders als geen ander! Met haar lievelingsbloemen of kleur maak je het persoonlijk en dat is precies wat het goed zal doen bij jouw lover.

Boeket vol lichte kleuren

 

2. Sieraden

Een klassiek, maar zeker altijd leuk Valentijnscadeau waar je mee aan kunt komen bij moeders, is een mooi sieraad. Hier kan ze de rest van haar leven plezier van hebben! Bekijk even welke stijl de mom in kwestie graag draagt om iets gaafs te kiezen wat mooi in haar collectie past.

Als ze meer van de minimalistische sieraden is, is Anna + Nina een heel tof merk om uit te kiezen. Houdt ze meer van luxere en opvallende sieraden? Dan zijn, Buddha to Buddha en Swarovski goede keuzes.

  1. Swarovski Sunshine ring met kristal
  2. Anna + Nina Carre Chain Stud Zirconia van 14k goud
  3. Buddha to Buddha Lotus XS hanger van zilver

 

Flatlay van lingerie en geurtje op bed

3. Mooie lingerie

Vaak gunnen veel moeders zichzelf niet snel een mooi setje lingerie. ‘Te duur’, ‘gaat toch gelijk uit’ of ‘waarom zou ik, het zit toch onder mijn kleding?’ zijn vaak gehoorde excuses. Maar, feit is wel dat de meeste vrouwen zich prachtig en sexy voelen in mooie, goed passende lingerie! Daarom is het een goed idee om moms een setje fancy ondergoed te geven. Check stiekem in haar kast welke maat ze heeft en bestel iets moois! Vind je het lastig iets te kiezen? Dan is een fijne cadeaubon ook leuk!

Mooie lingeriemerken waar je haar ongetwijfeld blij mee maakt zijn:

4. Wellness giftcard

Bijna elke moeder komt tijd voor zichzelf tekort. Daarom is het fijn om haar wat me-time cadeau te geven voor Valentijn! Bestel een fijne wellness giftcard voor haar, zodat ze wanneer het haar uitkomt even volledig kan gaan ontspannen, alleen of misschien met een vriendin. Dan kan ze er daarna weer een tijdje tegenaan! 

Lees ook: 7X tips voor een cosy Valentijnsdate thuis! 

5. Abonnement op een tijdschrift

Als moeders even wat tijd voor zichzelf kunnen vinden, wordt er vaak op de bank geploft met een tijdschrift. Grist ze er af en toe eentje mee bij het boodschappen doen? Geef haar daar dan nu een abonnement van cadeau! Of kies een magazine in hetzelfde genre. Je maakt haar er ongetwijfeld blij mee. Deze abonnementen stoppen automatisch >>

6. Horloge

Als er iets onmisbaar is als accessoire voor een moeder, is het wel een mooi horloge. Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Houdt ze meer van klassieke en moderne horloges zoals die van CLUSE en Rosefield. Draagt ze vaker zilver, goud of rose? Kom hierachter en vind daarna het perfecte horloge als Valentijnscadeau.

TIP! Wil je helemaal all out gaan? Dan is de nieuwste Apple Watch natuurlijk het ultieme Valentijnskado! 

Collage horloges,

  1. Apple Watch Series 6
  2. CLUSE La Boheme horloge van roestvrijstaal
  3. CLUSE Triomphe horloge van roestvrijstaal
  4. Rosefield The Boxy Honey horloge
  5. Rosefield The Boxy horloge

7. Haar lievelingseten thuisbezorgd

Organiseer een knusse, romantische Valentijnsdate thuis wanneer de kids slapen. Dek de tafel mooi, steek een kaarsje aan en laat haar favoriete eten thuisbezorgen. Natuurlijk kun je ook zelf de keuken in duiken, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Italiaans, Thais, Indonesisch of een grote schaal sushi: bestel het lekker met één klik online

8. Nachtje weg in een hotel

Als je kinderen hebt, schieten avondjes of weekendjes quality time met z'n tweetjes er nogal bij in. Je neemt je voor om ook echt geliefden te blijven en heus niet alleen maar ouders. De waan van de dag zorgt ervoor dat dat voornemen niet zo vaak waargemaakt wordt als je zou willen. Geef de moeder in kwestie dan ook een nachtje weg in een mooi hotel cadeau! Regel oppas voor de kids en ga er samen even uit. Je kunt natuurlijk toerist in eigen stad zijn, maar ook eens naar de andere kant van het land rijden. Genieten!

Rituals geschenkverpakking

9. Rituals

Rituals is zo’n merk dat in de categorie ‘altijd goed’ valt. Bijna elke vrouw (en dus moeder) is gek op Rituals! Je kunt het zo gek maken als je wil: koop een groot cadeaupakket of koop alleen geurstokjes of een geurkaars. Je zult zien dat het gewaardeerd wordt.

10. Gewoon een kaartje

Als je aan Valentijn denkt, denk je waarschijnlijk als eerst aan Valentijnskaartjes, toch? Eigenlijk is het op 14 februari de bedoeling dat je per post (anoniem) laat weten dat je gek op iemand bent! Als je samen kinderen hebt, is die liefde natuurlijk bepaald niet anoniem, maar een kaartje ontvangen met lieve woorden erop is nog steeds superleuk. Je hoeft niet persé enorm uit te pakken, het gaat om het gebaar.

Via Greetz kun je Valentijnskaarten in allerlei soorten en maten versturen, met (als je dat wil) nog een klein cadeautje of bloemetje erbij! Kleine moeite, groots resultaat.

11. Gepersonaliseerd Valentijnscadeau voor moeders

Wil je laten zien dat je moeite voor haar hebt gedaan? Geef de mom in kwestie dan een gepersonaliseerd Valentijnscadeau!

  • Stel bijvoorbeeld zelf een boekje samen met quotes die op haar of jullie slaan, met foto’s erbij. Maak een fotoboekje met jouw favoriete momenten die jullie samen hebben beleefd.
  • Laat een grote puzzel maken van jullie lievelingsfoto.
  • Laat de mooiste foto van jullie samen of jullie gezin afdrukken op iets wat ze dagelijks gebruikt, zodat dat haar altijd een fijn gevoel heeft. Doe hier inspiratie op >>
Isabel Van Der Boog

Door

02 februari 2024

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.